bilgi verirmisiniz ACİL

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
merhaba daha oncede konu açmıştım yeterı kadar bılgı alamadım ve bugun bana gelen bır mesaj cok uzdu bana kuslarımın es oladııgını ve kendide bbu konuyu yaşadıgını dişiyi degıstırmek ısterse kendı dişisini önerdi  :-[

kuşlarımı gozlemledım haraketlerını soyluyorum ve yorumlarınızı beklıyorum..

erkek dişiyi hergun beslıyor bırbılerını kasıyorlar oynuyorlar erkek konusmaya calısır gıbı ses cıkartıyor dısı cogunlukla yuvada erkek gırmıyor fakat dısı erkegı sokmak için ugrasıyor gıbı veya bana oyle geldı :D haftada 2 kez mama takvıyesı ve rahatsız etmıyorum..

şimdi benimm kuşlarım eş değilmi o üyeyi dinleyip başka dişimi almalıyım  :(

çok rahatsız etmemek için kısa bir video aldım
www.muhabbetkuşuureticileri.org <<< tıklayınız youtube ekledim  vıdeo acılacaktır.

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
kesinlikle hayır..Dişi beğenmese kur yapmasına,yem vermesine karşılık vermez.Rahatsız etmeyin inşallah yakında yumurtlarlar..

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Orhan ESKİCİOĞLU' Alıntı:
kesinlikle hayır..Dişi beğenmese kur yapmasına,yem vermesine karşılık vermez.Rahatsız etmeyin inşallah yakında yumurtlarlar..
sagolun dişi hep erkegın yanında zaten erkekte beslemeye başladı mamanın buyuk faydası oldu dişi cogunlukla yuvada cıkıncada erkegın yanında oluyor genellikle

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
DAHA ÖNCEKİ KONUNDA DA AYNI SORUNU PAYLAŞMIŞTIN BİZLERLE VE SANA YİNE HERKEZ AYNI ŞEYİ SÖYLEYECEK DİŞİ YUVADA YUMURTA HAZIRLIĞINDA Bİ ZAMAN SONRA SENİ SEVİNDİREN HABERİ ALACAKSIN DEMİŞTİM

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:
DAHA ÖNCEKİ KONUNDA DA AYNI SORUNU PAYLAŞMIŞTIN BİZLERLE VE SANA YİNE HERKEZ AYNI ŞEYİ SÖYLEYECEK DİŞİ YUVADA YUMURTA HAZIRLIĞINDA Bİ ZAMAN SONRA SENİ SEVİNDİREN HABERİ ALACAKSIN DEMİŞTİM
evet abi dedin ama gelen mesaj benı tedirgin etti eş degil dedi :/

-orhan--

Takipçi Üyemiz
Adı
Orhan
Soyadı
ESKİCİOĞLU
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
sagolun dişi hep erkegın yanında zaten erkekte beslemeye başladı mamanın buyuk faydası oldu dişi cogunlukla yuvada cıkıncada erkegın yanında oluyor genellikle
o zaman neden her söylenene inanıyorsun,kuşların belli ki eş tutmuşlar ve yumurta hazırlığındalar..

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
evet abi dedin ama gelen mesaj benı tedirgin etti eş degil dedi :/
HERKEZ BİR ŞEY SÖYLER AMA SEN ORTAK FİKİRE ÖNEM VER SABIRLI OL KUŞLARIN KAFESİNİ SABİT BİR YERDE TUT VE OYNAMA KAFES İLE BEKLEDİĞİN GÜN ÇOOK UZAKTA OLMAMALI BU ŞEKİLDELERSE

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Batuhan SEVİNÇ' Alıntı:
Sabır ile goruk helva olurmuş.Sabredeceksiniz fazla rahatsız etmeden bekleyeceksiniz.

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
üstadlar daha iyi bilir ama her kasıyan yem yediren eş tutmuslar demesek iyi olur bendekılerı hemen atınca 1 2 dk sonra bırbırıını kasıyolar kusma fılan olur anlasır olmuslar ama eş tutmuslar dememelıyız hemen

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Umut ERGÜN' Alıntı:
üstadlar daha iyi bilir ama her kasıyan yem yediren eş tutmuslar demesek iyi olur bendekılerı hemen atınca 1 2 dk sonra bırbırıını kasıyolar kusma fılan olur anlasır olmuslar ama eş tutmuslar dememelıyız hemen
arkadaşım kuş yuva hazırlığında

Tuncayy

Takipçi Üyemiz
Adı
TUNCAY
Soyadı
YAKIŞIKLIER
Umut ERGÜN' Alıntı:
Nasıl anladın yuva hazırlıgında oldugunu
kuşlarımı gozlemledım haraketlerını soyluyorum ve yorumlarınızı beklıyorum..

erkek dişiyi hergun beslıyor bırbılerını kasıyorlar oynuyorlar erkek konusmaya calısır gıbı ses cıkartıyor dısı cogunlukla yuvada erkek gırmıyor fakat dısı erkegı sokmak için ugrasıyor gıbı veya bana oyle geldı :D haftada 2 kez mama takvıyesı ve rahatsız etmıyorum..

BURADAN...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Gayet uyumlu gözüküyorlar maşallah yanlız biraz vitamin desteği yap