Bilgileriniz Lazım

Alirıza46

Üyemiz
Adı
ALİRIZA
Soyadı
GÜNEŞ
merhabalar öncelikle herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı ramazanlar dilerim , ustalarım size sorum şu , bir arkadaşım bana bir çift muhabbet kuşu getirdi çiftleşmiyor diye bende dün benim çift muhabbet kuşlarıyla eşlerini değiştirdim ve bugün baktığımda benim dişi yumurtlamış bende hemen benim erkek kuşu tekrar yanına bıraktım , muhabbet kuşu çiftleştikten ne zaman sonra yumurtlar , benim erkek kuştan mı yumurtladı yoksa dünki bıraktığım arkadaşın erkek kuşundan mı kafam karıştı , cevaplarınız için şimdiden teşekkürler... bye bye

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Senin kendi kuşundan kardeşim yumurta kuşları rahatsız etme mamalarını eksik etme. Hayırlı üretimler.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Muhabbet kuşları çiftleştikten 7 gün sonra yumurtlamaya başlar ayırdığınız erkeği eski eşinin yanına almanız iyi olmuş
İnşallah çiftleşme gerçekleşmiştir yumurta doludur yumurtanın 6. gününden sonra ışık kontrolü yaparsanız dolu olup olmadığıda belli olacaktır

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Sezgin ANIL' Alıntı:
Muhabbet kuşları çiftleştikten 7 gün sonra yumurtlamaya başlar ayırdığınız erkeği eski eşinin yanına almanız iyi olmuş
İnşallah çiftleşme gerçekleşmiştir yumurta doludur yumurtanın 6. gününden sonra ışık kontrolü yaparsanız dolu olup olmadığıda belli olacaktır