BİOTEKSİN VE AMİNASOL HAKKINDA

levent006

Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ERMİŞ
Öncelikle merhaba forma ve üretim işine yeni katılan biri olarak bazı merak ettiğim konular var.BİOTEKSİN VE AMİNASOL isimlerini çok duyduğum için almayı düşünüyorum.Gerçekten kullanmaya ihtiyaç varmı yada bira mayası ikisinin yaptığı işi görürmü bira mayası kullanırken bunlarada gerek varmı. Ama en başta sizlerin yorumlarını almak istedim.Şimdiden yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Behsat bey merhaba yoğurt suyu(probiyotik) kullanım amacı,faydası,süresi nedir çok duydum ama hiç açıklama bulamadım.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mustafa İLHAN' Alıntı:
Behsat bey merhaba yoğurt suyu(probiyotik) kullanım amacı,faydası,süresi nedir çok duydum ama hiç açıklama bulamadım.
1 litre suyun icine bir su bardagı yogurt suyu koyuyorsunuz kuslarınıza veriyorsunuz havalar sıcak oldugu icin bozulma ihtimali üzerine.. dört beş saat önlerinde kalıyor iciyorlar sonra alıyorsunuz.. ben kuslara yogurt suyu vermeden once aksamdan sulukları cekiyorum.. sabah verdigimde kana kana iciyorlr daha faydalı oluyor

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
1 litre suyun icine bir su bardagı yogurt suyu koyuyorsunuz kuslarınıza veriyorsunuz havalar sıcak oldugu icin bozulma ihtimali üzerine.. dört beş saat önlerinde kalıyor iciyorlar sonra alıyorsunuz.. ben kuslara yogurt suyu vermeden once aksamdan sulukları cekiyorum.. sabah verdigimde kana kana iciyorlr daha faydalı oluyor
Hızlı cevap için teşekkür ederim  :)

levent006

Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
ERMİŞ
Biyoteksini ve bira mayasını her mamada versem sıkıntı olurmu.Ne gibi fayda sağlar.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
Behsat bey bu biyoteksini veya bira mayasını kullanma surecımız kac gun olmalı her ıkısınıde ayda 4 ile 6 gün arka arkaya versek sakıncası olurmu yoksa haftada 1 kere olmak sartıyla  ayda 4 keremı versek daha ıyı olur.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Her 2 ürün hakkında nasıl kullanıldığı sitede birkaç önceden açılmış konuda yazıyor, arama yapmanız yeterli. Ben bioteksin LC kullanıyorum. Behsatın da dediği gibi bir pro ve pre biotikdir. Bira mayasının yerini tutmaz, 2si ayrı şeylerdir ve farklı amaçlarla kullanılır. Bunların ne olduğunu sormadan evvel sitede arama yapmayı deneyin, zira bu konular millyon kez bu sitede işllendi ve açıklandı. Bioteksin LC her mamada kullanılmaz, en sık 2 günde bir kullanılıyor ama doğru bir şekilde kullanmak isterseniz haftada 2 kez kullanmak yeterli oluyor. Bunun sebebi probiotikler aslında dondurulmuş (aktive edilmemiş) bakteriden başka birşey değildir. Yani probiotik verdikten sonra bu bakteriler (bioteksin LC kuşların ihtiyacı olan başlıca 9 ana bakteri içerir) kuşun bünyesinde aktive oluyor ve işlevlerini yaptıktan sonra dışkı ile atılıyor.

Aminosol hiç kullanmadım.