Bir Asker Selamı :) (( mardin ktm deyim )) (((Hakan KAPLAN)))

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Selamın aleyküm abilerim kardeşlerim 1 aylık süreden sonra ilk çarşı iznine çıktım ilk iş olarak internete girip foruma baktım ;D bayramdada evdeyim Allah ın izni ile aklım hep burdaydı  dün yemin töreni vardı ve çift çarşımız var ;D

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
hakan kardeş genelde timler dogu ve güneydoguya verilir münferitler ise türkiyenin her tarafına dagıtılır ama herseyden önce kaderini yaşar insan alın yazında ne varsa onu görüceksin hayırlı teskereler

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Askerlik askerliktir kardeşim.Sen komutanlarına,komutanların Allah(c.c.)emanet olsun.Allah (c.c.) hepinize kolaylıklar nasip etsin.Saygılarımla...

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:
hakan kardeş genelde timler dogu ve güneydoguya verilir münferitler ise türkiyenin her tarafına dagıtılır ama herseyden önce kaderini yaşar insan alın yazında ne varsa onu görüceksin hayırlı teskereler
Abi doğu veya güney doğubenim için hiç farketmez  hakkariye mardine ((( DİYARBAKIRA ))) :) ordan geldim bilecikteyim şuanda benim düşüncem time girmek aslında 17 arkadaş ımla devam edecez ama idari işlerde bana time giremezsin tim seçimlerinde mutlaka söyle dendi elimdeki problemden dolayı ben söylemeyi düşünmüyorum  icon_think

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
kardesım hayırlı olsun bende su an askerım ama benım 4 ayım kaldı allahın ıznı ıle gıdınce dukkan acacagım hayırlısı ıle

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
orhankupeli' Alıntı:
kardesım hayırlı olsun bende su an askerım ama benım 4 ayım kaldı allahın ıznı ıle gıdınce dukkan acacagım hayırlısı ıle
Hayırlı teskereler abi benimde vardı devrettim ama dönüşüm muhteşem olucaK  ;D

thunderbolt

Üyemiz
Adı
Caner
Soyadı
Şenol
Kardeşim usta birliğine dopuya gidip şayet Elazığ KTMsine girersen kesin yanıma gelirsin :D
Ben S1 yazıcısıyım Haberci Caner dersen kime sorarsan sor gösterirler beni ;)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
thunderbolt' Alıntı:
Kardeşim usta birliğine dopuya gidip şayet Elazığ KTMsine girersen kesin yanıma gelirsin :D
Ben S1 yazıcısıyım Haberci Caner dersen kime sorarsan sor gösterirler beni ;)
Tamam abi yaparsın bi kıyak  ;D

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
yavuz alptekin' Alıntı:
Hakan kardeş zaman su gibi akıp gidiyor daha geçen gün oldu sana ne görev verirler diye burada konuşuluyordu maşallah şimdi asker oldunda 1ayı geride bıraktın sana hayırlı teskereler dilerim kardeş
Öyle Valla abi Allah razı olsun hepiniz sağolun var olun aklım hep burda memleketi bile özlemedim  :D

kral_afat

Uzman Üyemiz
Adı
SemiH
Soyadı
AYTEKİN
Hakan ne zaman gittin.Ne zaman asker oldun daha dün gibi sanki yanımdaydın.Şimdi ise vatani görevini yapıyorsun.Hayırlı teskereler.

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
SeMiH AYTEKİN' Alıntı:
Hakan ne zaman gittin.Ne zaman asker oldun daha dün gibi sanki yanımdaydın.Şimdi ise vatani görevini yapıyorsun.Hayırlı teskereler.
Öyle Valla zaman su gibi akıp gidiyor işte gün gelcek doğan güneş diyecem gelip tekrar yeni den üretimhanemi kurucam Allah ın izni ile ;)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Hakan kardeşim her sayılı gün gibi buda geçecek yarın askerlik anılarını anlatınca gülersin Hayırlı teskereler

E

elaziz2316

Guest
    Hakan başat sana olmak üzere tüm askerlerimize hayırlı teskereler olur inşallah. Malum neredeyse şehir haberi almadığımız gün yok gibi. Allah bunların hepsinin belasını verir inşallah. Bunlarla birlikte bunlara yardım, yataklık, fikir desteği vs.vs. veren herkesinde Allah belasını versin. Allah'ım onlara da evlat, koca, baba acıları nasip etsin. Allah'ım gücüne gitmesin ama ben onları zaten insan olarak da görmüyorum. Bu yapılanların insanlıkla bağdaşacak hiçbir yönü yoktur.

Tekrar bu yoldaki herhesin ALLAH BELASINI VERSİN.  neeee  neeee  neeee  neeee  neeee