Bir aydır ıshal help

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
S.a arkadaslar  Kuşum yaklaşık bir aydır ıshal bir çözüm bulamadım kuşta herhangi bir hastalık belirtisi yok hareketli ve neşeli bol su tüketiyor diğer kafesteki kuşların suluğuna göre dışkısının fotosunu çektim inşallah birşey olmaz evcil kuşum ölürse beni geçin ailem çok üzülür.     

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Kusta e coli var baris, baytril % 10
Enjeksiyonluk cozelti al, yarim litre suya yarim cc koy yarim cc de b vitamin kompleks koy,7 gun ver ardina 3 gun koy yogurdu suyu icir, eger duzelmezse,panteks holland firmasinin colimix ve pantirim adli ilaclarindan al, 2 poset ilaci birbirine karistir yarim suluga nohut tanesi kadar 7 gun ver, tedaviye gec kalinip kusun kurumaya girmemisse duzelecektir, bu arada kusun videolarini yuklle yardimci olacagim, gecmis olsun

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Enjeksiyonluk cozelti al, yarim litre suya yarim cc koy yarim cc de b vitamin kompleks koy,7 gun ver ardina 3 gun koy yogurdu suyu icir, eger duzelmezse,panteks holland firmasinin colimix ve pantirim adli ilaclarindan al, 2 poset ilaci birbirine karistir yarim suluga nohut tanesi kadar 7 gun ver, tedaviye gec kalinip kusun kurumaya girmemisse duzelecektir, bu arada kusun videolarini yuklle yardimci olacagim, gecmis olsun
behzat abi öncelilgin için çok tşkler. B vitamini komplexs ilacin adi deil mi abe . ?Aspurda kanarya yemi deil mi abe ?  Abi bide bu Cc meselasini bir türlü çözemedim halk diliyle nasil oluyor o :)  .yanliş anlamadiysam tedaviden sonra 3 gün yogurt suyu verecem yazini okudum orda önerdiğin gibi  . ve abe yaninda dişisi var onu ayirayim mi yoksa zarari olmaz mi ? akşamda video atarim abe Tşkler

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Tamam soledigim ilacları kullan gececektir.. kusun durumu videoda gordugum kadariyla pek kötü gozukmuyor... bide ilacları sormak yerine kardesim.. gogleye yazsan bi arastirsan ne olduklarını ogrenirsin.. gecmis olsun..

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
Tamam soledigim ilacları kullan gececektir.. kusun durumu videoda gordugum kadariyla pek kötü gozukmuyor... bide ilacları sormak yerine kardesim.. gogleye yazsan bi arastirsan ne olduklarını ogrenirsin.. gecmis olsun..
. Abe baktım zaten de . B vitamini ile baytril karıştıracakmıyım . Sende net yazsan abi ne güzel olurdu. Ve yanında dişisi var ayırmalımıyım yoksa onada vereyim mi rahatsız ettiysemde özür abe

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
bak kardesim yukarda zaten detaylı yazmısım.. yarım litre suya yarım cc (cc ) şırınganın 1 yazan yeri kadar olan 1 cc oluyor sen onun yarımını koyacaksın.. b vitamini kompslekte veterinere git b vitamini kompleks iste o sana verecek.. ondanda yarim cc koyuyorsun.. herseyi acıklayıcı bir sekilde zaten sana yazmısım? daha nasıl yazayım.. özeldende yazdıgın bu yazın icin tsk ederim sana.. bi daha bi sorunun olursa lütfen benden bi daha yardım isteme arkadasım...

Barış URGEN
Bronz-2-Üye

Toplam İleti: 310

(Konu Yok)
« Alıcı: Behzat TİĞİZ : Bugün, 15:24:31 »
Alıntı  Yanıtla  Sil
behzat abe kusura bakma ama öyle bunu yap diyip kaçmak olmaz . ya açıkla yada birşey yazma gidip ilaçlarıda aldık şimdi nasıl kullanacaz birşey demeden neden boşluyorsun laf çakıyorsun sonra git kendin araştır falan ben ne anlarım yardımcı olacaksan adam gibi ol . baytril tamamda B vitamin bir sürü çıkıyor hele bir gir googlede ara . bilgini paylaşacaksan yardımcı olacaksan gerçekten yardımcı olmak istiyorsan kafamda kalan sorularıda cevap la yoksa kimseye yardım etmiş olmazsın . İlaçlarda elimizde kalsın kullanmayı bilmeden nasıl verecem
Yöneticiye Rapor Et
DİYARBAKIR

Öğrenci-Harita ve Kadastro Bitlis Eren Üniversitesi

Bir çift hint bülbülü
Bir çift Yerli
Bir çift Show Jumbo

Hobici

05363021700

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Barış URGEN' Alıntı:
behzat abi öncelilgin için çok tşkler. B vitamini komplexs ilacin adi deil mi abe . ?Aspurda kanarya yemi deil mi abe ?  Abi bide bu Cc meselasini bir türlü çözemedim halk diliyle nasil oluyor o :)  .yanliş anlamadiysam tedaviden sonra 3 gün yogurt suyu verecem yazini okudum orda önerdiğin gibi  . ve abe yaninda dişisi var onu ayirayim mi yoksa zarari olmaz mi ? akşamda video atarim abe Tşkler

Bak abe Tamam güzel yazmışsın benimde kafamda kalan bazı sorular vardı tek kelime yazmıyordun illa özelden mesaj mı atayım kardeşim dünden beri onlinesin . insan bir yazdıgı şeye bakar tekrar yaw . öyle söyleyip kaçmak olur mu yaw . bunların hangisine cevap verdin ki halada cevapsız kalan sorular var o kadar yazmışsın 2 kelime daha yazsan ne diye kızayım sana ilaçları aldırıyorsun sonra ne halin varsa gör diyorsun resmen yaw. senden bir daha yardım isteyecegi sanma zaten . isteksiz yardım böyle olur zaten . neyse uzatma behzat Yinede Tşkler ne diyeyim ki

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
sana buraya yazamıyorsam,bu islerimin yogunlugundandir.. 24 saat sitede nobet tutmuyorum..kafana takılan bisi varsa alacaksın eline telefonu telefonum orda yaziyor ariyacaksın.. rica edeceksin soracaksın bende sana zaten soylerim.. isteksiz olsaydım.. özel mesajların üzerine konuna zaten cvp yazmazdım.. yardımcı olmak amaclı yazdım.. ama sen saol.. yardımcı oldugumada o guzel yorumlarınla beni pişman ettin.. ve senin gibi arkadaslar bu sekilde davrandıgı surece,arti site yonetimi bunlara göz yumdugu sürece,üreticiler gercekten yardımı hak edecek olanlara bile soguyup yardım etmiyor..ALLAH gonlune gore versin..

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
sana buraya yazamıyorsam,bu islerimin yogunlugundandir.. 24 saat sitede nobet tutmuyorum..kafana takılan bisi varsa alacaksın eline telefonu telefonum orda yaziyor ariyacaksın.. rica edeceksin soracaksın bende sana zaten soylerim.. isteksiz olsaydım.. özel mesajların üzerine konuna zaten cvp yazmazdım.. yardımcı olmak amaclı yazdım.. ama sen saol.. yardımcı oldugumada o guzel yorumlarınla beni pişman ettin.. ve senin gibi arkadaslar bu sekilde davrandıgı surece,arti site yonetimi bunlara göz yumdugu sürece,üreticiler gercekten yardımı hak edecek olanlara bile soguyup yardım etmiyor..ALLAH gonlune gore versin..
alkisd

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Boşversene behzat . Gökhanla birlikte mehtap hanımın konusundaydınız sabah 9 dan beri oraya yazarken yoğun olmuyorsun bana yazarken mi yoğun oluyorsun. kaç mesaj attım sana yaw konuya bakman için yoğun oraya yazıyorsun diye zaten özelden yazıyorum bi zahmet edip konuna göz atsan .  Yönetim tarafından engellen me mi bekliyorsun şikayet et o zaman hakkımsa Selahattin abe engellesin haksızsam eğer Hakkını helal et Sitede kusura bakmasın verdiğim rahatsızlıktan ne diyecem ki. Sizi rahatsız etmemek için Telefondan aramadım Ricasına baştan beri rica ediyorum zaten Vallah olsun diyecek laf yok . Sitede Emeğiniz çok biliyorum bende takıpcınızım şikayet ederseniz ilgi görecektir VE haksızsam zaten gerekende yapılacaktır Selametle

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Behzat TİĞİZ' Alıntı:
bu mesajınız üzerine sinir olmuştur . ben size gülücüklerle yazıyorum siz kalkın böyle diyin ee ne bekliyorsunuz size gülücüklerle yazmaya mı devam edeyim . Git  o ilacı googlede yaz sizin dediğiniz mi çıkıyor yoksa complex mi cıkıyor . _ ?

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Barış URGEN' Alıntı:
Boşversene behzat . Gökhanla birlikte mehtap hanımın konusundaydınız sabah 9 dan beri oraya yazarken yoğun olmuyorsun bana yazarken mi yoğun oluyorsun. kaç mesaj attım sana yaw konuya bakman için yoğun oraya yazıyorsun diye zaten özelden yazıyorum bi zahmet edip konuna göz atsan .  Yönetim tarafından engellen me mi bekliyorsun şikayet et o zaman hakkımsa Selahattin abe engellesin haksızsam eğer Hakkını helal et Sitede kusura bakmasın verdiğim rahatsızlıktan ne diyecem ki. Sizi rahatsız etmemek için Telefondan aramadım Ricasına baştan beri rica ediyorum zaten Vallah olsun diyecek laf yok . Sitede Emeğiniz çok biliyorum bende takıpcınızım şikayet ederseniz ilgi görecektir VE haksızsam zaten gerekende yapılacaktır Selametle
kardeş kuşun 1 ay ishal olupta sağ kalma şansı yok kuşta farklı bir hastalık olduğunu düşündüğüm için ve yanlış yönlendirip kuşun ölümüne sebep olmak istemediğimden cevap yazmadım biz bu sitede insanlara göre değil kuşun durumuna göre yorum yapıyoruz, ayrıca senin kuşun videosunu izledim gayet sağlıklı eğer popo tüylerinde dışkı lekesi yoksa kuş ishal değildir.

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:
kardeş kuşun 1 ay ishal olupta sağ kalma şansı yok kuşta farklı bir hastalık olduğunu düşündüğüm için ve yanlış yönlendirip kuşun ölümüne sebep olmak istemediğimden cevap yazmadım biz bu sitede insanlara göre değil kuşun durumuna göre yorum yapıyoruz, ayrıca senin kuşun videosunu izledim gayet sağlıklı eğer popo tüylerinde dışkı lekesi yoksa kuş ishal değildir.
ben Sen niye cevap yazmıyorsun demiyorum . Adam ben yoğunum diyor sende Ogün onla birlikte aynı konuda mesajlaşıyorsunuz ve gercekten yoğun Muş gibi alkışlamana şaşıyorum adamın yorumunu :) neyse uzatmayalım . Tşkler herşey için