behzat abi öncelilgin için çok tşkler. B vitamini komplexs ilacin adi deil mi abe . ?Aspurda kanarya yemi deil mi abe ? Abi bide bu Cc meselasini bir türlü çözemedim halk diliyle nasil oluyor oBehzat TİĞİZ' Alıntı:Kusta e coli var baris, baytril % 10
Enjeksiyonluk cozelti al, yarim litre suya yarim cc koy yarim cc de b vitamin kompleks koy,7 gun ver ardina 3 gun koy yogurdu suyu icir, eger duzelmezse,panteks holland firmasinin colimix ve pantirim adli ilaclarindan al, 2 poset ilaci birbirine karistir yarim suluga nohut tanesi kadar 7 gun ver, tedaviye gec kalinip kusun kurumaya girmemisse duzelecektir, bu arada kusun videolarini yuklle yardimci olacagim, gecmis olsun
. Abe baktım zaten de . B vitamini ile baytril karıştıracakmıyım . Sende net yazsan abi ne güzel olurdu. Ve yanında dişisi var ayırmalımıyım yoksa onada vereyim mi rahatsız ettiysemde özür abeBehzat TİĞİZ' Alıntı:Tamam soledigim ilacları kullan gececektir.. kusun durumu videoda gordugum kadariyla pek kötü gozukmuyor... bide ilacları sormak yerine kardesim.. gogleye yazsan bi arastirsan ne olduklarını ogrenirsin.. gecmis olsun..
bak kardesim yukarda zaten detaylı yazmısım.. yarım litre suya yarım cc (cc ) şırınganın 1 yazan yeri kadar olan 1 cc oluyor sen onun yarımını koyacaksın.. b vitamini kompslekte veterinere git b vitamini kompleks iste o sana verecek.. ondanda yarim cc koyuyorsun.. herseyi acıklayıcı bir sekilde zaten sana yazmısım? daha nasıl yazayım.. özeldende yazdıgın bu yazın icin tsk ederim sana.. bi daha bi sorunun olursa lütfen benden bi daha yardım isteme arkadasım...Behzat TİĞİZ' Alıntı:Kusta e coli var baris, baytril % 10
Enjeksiyonluk cozelti al, yarim litre suya yarim cc koy yarim cc de b vitamin kompleks koy,7 gun ver ardina 3 gun koy yogurdu suyu icir, eger duzelmezse,panteks holland firmasinin colimix ve pantirim adli ilaclarindan al, 2 poset ilaci birbirine karistir yarim suluga nohut tanesi kadar 7 gun ver, tedaviye gec kalinip kusun kurumaya girmemisse duzelecektir, bu arada kusun videolarini yuklle yardimci olacagim, gecmis olsun
Barış URGEN' Alıntı:behzat abi öncelilgin için çok tşkler. B vitamini komplexs ilacin adi deil mi abe . ?Aspurda kanarya yemi deil mi abe ? Abi bide bu Cc meselasini bir türlü çözemedim halk diliyle nasil oluyor o.yanliş anlamadiysam tedaviden sonra 3 gün yogurt suyu verecem yazini okudum orda önerdiğin gibi . ve abe yaninda dişisi var onu ayirayim mi yoksa zarari olmaz mi ? akşamda video atarim abe Tşkler
alkisdBehzat TİĞİZ' Alıntı:sana buraya yazamıyorsam,bu islerimin yogunlugundandir.. 24 saat sitede nobet tutmuyorum..kafana takılan bisi varsa alacaksın eline telefonu telefonum orda yaziyor ariyacaksın.. rica edeceksin soracaksın bende sana zaten soylerim.. isteksiz olsaydım.. özel mesajların üzerine konuna zaten cvp yazmazdım.. yardımcı olmak amaclı yazdım.. ama sen saol.. yardımcı oldugumada o guzel yorumlarınla beni pişman ettin.. ve senin gibi arkadaslar bu sekilde davrandıgı surece,arti site yonetimi bunlara göz yumdugu sürece,üreticiler gercekten yardımı hak edecek olanlara bile soguyup yardım etmiyor..ALLAH gonlune gore versin..
bu mesajınız üzerine sinir olmuştur . ben size gülücüklerle yazıyorum siz kalkın böyle diyin ee ne bekliyorsunuz size gülücüklerle yazmaya mı devam edeyim . Git o ilacı googlede yaz sizin dediğiniz mi çıkıyor yoksa complex mi cıkıyor . _ ?Behzat TİĞİZ' Alıntı:Tamam soledigim ilacları kullan gececektir.. kusun durumu videoda gordugum kadariyla pek kötü gozukmuyor... bide ilacları sormak yerine kardesim.. gogleye yazsan bi arastirsan ne olduklarını ogrenirsin.. gecmis olsun..
kardeş kuşun 1 ay ishal olupta sağ kalma şansı yok kuşta farklı bir hastalık olduğunu düşündüğüm için ve yanlış yönlendirip kuşun ölümüne sebep olmak istemediğimden cevap yazmadım biz bu sitede insanlara göre değil kuşun durumuna göre yorum yapıyoruz, ayrıca senin kuşun videosunu izledim gayet sağlıklı eğer popo tüylerinde dışkı lekesi yoksa kuş ishal değildir.Barış URGEN' Alıntı:Boşversene behzat . Gökhanla birlikte mehtap hanımın konusundaydınız sabah 9 dan beri oraya yazarken yoğun olmuyorsun bana yazarken mi yoğun oluyorsun. kaç mesaj attım sana yaw konuya bakman için yoğun oraya yazıyorsun diye zaten özelden yazıyorum bi zahmet edip konuna göz atsan . Yönetim tarafından engellen me mi bekliyorsun şikayet et o zaman hakkımsa Selahattin abe engellesin haksızsam eğer Hakkını helal et Sitede kusura bakmasın verdiğim rahatsızlıktan ne diyecem ki. Sizi rahatsız etmemek için Telefondan aramadım Ricasına baştan beri rica ediyorum zaten Vallah olsun diyecek laf yok . Sitede Emeğiniz çok biliyorum bende takıpcınızım şikayet ederseniz ilgi görecektir VE haksızsam zaten gerekende yapılacaktır Selametle
ben Sen niye cevap yazmıyorsun demiyorum . Adam ben yoğunum diyor sende Ogün onla birlikte aynı konuda mesajlaşıyorsunuz ve gercekten yoğun Muş gibi alkışlamana şaşıyorum adamın yorumunuGökhan YILDIZ.' Alıntı:kardeş kuşun 1 ay ishal olupta sağ kalma şansı yok kuşta farklı bir hastalık olduğunu düşündüğüm için ve yanlış yönlendirip kuşun ölümüne sebep olmak istemediğimden cevap yazmadım biz bu sitede insanlara göre değil kuşun durumuna göre yorum yapıyoruz, ayrıca senin kuşun videosunu izledim gayet sağlıklı eğer popo tüylerinde dışkı lekesi yoksa kuş ishal değildir.