İSTEDİĞİM GİBİ Bİ BULSAM...Gökhan YILDIZLI' Alıntı:bende seviyorumda çok nazlı oluyor keratalar onun için çift factor tercih ediyorum.
İSTEDİĞİM GİBİ Bİ BULSAM...Gökhan YILDIZLI' Alıntı:bende seviyorumda çok nazlı oluyor keratalar onun için çift factor tercih ediyorum.
ankara-mersin arası otobüse veremezmisinGökhan YILDIZLI' Alıntı:10 güne kadar yeme düşecek orijinal çeklerimin altında büyük ihtimal çift factor beyaz yavru var ama sen mersindesin işte o sorun.
şuan kesin değil tüyleri daha yeni çıkıyo kesinleşsin senin tadık otobüsçü varsa yardmcı olurumMert AYDIN' Alıntı:ankara-mersin arası otobüse veremezmisin
halen güncel...
Mert AYDIN' Alıntı:güncel..
Mert AYDIN' Alıntı:güncel.
evet, bakalım temiz bulursam kısmet artık..Ethem YAMAN' Alıntı:Kolay gelsin erkek albino bulmak zulüm)
en güzel yanı da bu ya bu işinMehmet KAYA.' Alıntı:ben dişi albino ile sarı yerli kuşu mu çift ettim 5 tane yumurtaları var nasıl yavru cıkacak cok merak ediyorum![]()
aynen üstad resimlerini atacağım yavruların Allah izin verirseMert AYDIN' Alıntı:en güzel yanı da bu ya bu işin
yavruların renklerinin nasıl çıkacağı![]()
hayırlısı bekliyoruz.Mehmet KAYA.' Alıntı:aynen üstad resimlerini atacağım yavruların Allah izin verirse![]()