buyur burdan yakMurat KARAYEL' Alıntı:ZAMANINDA BEN DE ÇOK ARAMIŞTIM.GÖNÜLDEN İSTEYİNCE ALLAH VERIYOR
ŞU AN ELİMDE 2 AYLIK 1 ERKEK 1 DİŞİ ALBİNO VAR
elinde fazla varsa talip olabilirim..Murat KARAYEL' Alıntı:BU AĞIZ YAVRULARDA DA VAR BIR TANE ALBİNO![]()
tamam unutma amaMurat KARAYEL' Alıntı:ABI SOZ VERMIYORUM AMA BU AY ÇIKANI SANA VEREYIM DAHA 25 GUNLUK FALAN
teşekkürler oktay saolsınOktay TÜRKDÖNMEZ' Alıntı:mert abi berkcan kara bu arkadaşda senın istetiğin 1 çift var satılık abi 200 istiyor
aynenMert AYDIN' Alıntı:teşekkürler oktay saolsın
piyasa az çok belli
herkezin kuşu kendine değerli ama
tutupta 200 tl vermem bir çift albinoya ben![]()
yok be zor falan bulunmuyo neredeyse her pet shopta var fiyatıda normal muhabbet ne kadarsa o da aynı fiyat yerli albinoların fiyatı 25tl den başlıyor.Kenan ÖLÇEK' Alıntı:Selam Allah herkese gönlüne göre versin. Benim merak ettiğim bu albino'ların ve lutino'ların çift fiyatı ne kadar. Bu kadar zor mu bulunuyor bunlar.
yok canım benim senin için yazmadım onu ben üzerine alınma genel manada yazdım benOktay TÜRKDÖNMEZ' Alıntı:mert abi benı yanlış anlamayın kuş benım değil forumda gezergen görtüm senınde ardığını bildiğim için yoksa pazar olsun diye değil
aynen öyleGökhan YILDIZLI' Alıntı:yok be zor falan bulunmuyo neredeyse her pet shopta var fiyatıda normal muhabbet ne kadarsa o da aynı fiyat yerli albinoların fiyatı 25tl den başlıyor.
bende şuan yeme düşmek üzere olan 1 tane çift factor var hatta sen haydar ile görüşmüşsün o da sana bende olduğunu söylemiş ama dün eşim kuşu görünce kesinlikle sattırmam o benim pamuk kuşum dedi emir büyük yerden olunca bende bişey diyemedim hali hazırda.Mert AYDIN' Alıntı:aynen öyle
petlerdende bulabilirim
ancak üreticiden almak daha iyidir, en azından kuşun geçmişini bilirsiniz
malesef fiyatlar yüksek tutuluyor...
kırık kuşlar 25-30-40-50 tl den satılıyorken
çift faktör veya albino kuşa 40-50-60 tl ve daha üstü fiyat vermek mantıklı değil diye düşünüyorum...