T tolgaaltintas Takipçi Üyemiz Katılım 14 Kas 2012 Mesajlar 112 Konum kocaeli Adı tolga 12 Ara 2012 #1 Arkadaşlar damızlık muhabbet kusu aldım.Hobı amaclı uretım yapmak ıstıyorum kuslarımın saglıklı yavrular elde etmesı ve kızısması ıcın mama onerılerınız nelerdır tarıf yazabılırmısnız?
Arkadaşlar damızlık muhabbet kusu aldım.Hobı amaclı uretım yapmak ıstıyorum kuslarımın saglıklı yavrular elde etmesı ve kızısması ıcın mama onerılerınız nelerdır tarıf yazabılırmısnız?
A alibeyk Uzman Üyemiz Katılım 16 May 2012 Mesajlar 4,345 Konum İstanbul Adı mert Soyadı aydın 13 Ara 2012 #2 hayırlı olsun forumdan bakım beslenme bölümünde aradığın herşey var bol yavrular alman dileğiyle.
T tolgaaltintas Takipçi Üyemiz Katılım 14 Kas 2012 Mesajlar 112 Konum kocaeli Adı tolga 13 Ara 2012 #3 İnşallah...Saolun
E ersinaksar Uzman Üyemiz Katılım 28 Kas 2010 Mesajlar 1,161 Konum ANKARA Web sitesi ersinaksar.blogspot.com Adı ERSİN Soyadı AKSAR 13 Ara 2012 #4 Mert AYDIN' Alıntı: hayırlı olsun forumdan bakım beslenme bölümünde aradığın herşey var bol yavrular alman dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... +1
Mert AYDIN' Alıntı: hayırlı olsun forumdan bakım beslenme bölümünde aradığın herşey var bol yavrular alman dileğiyle. Genişletmek için tıkla ... +1