Bir Çift Jumbo Hakkında Acil Yardım....

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Geçen Hafta Bir Çift Jumbo Aldım...Ankara Ulusta Bulunan Sürekli Alışveriş Yaptığım Kuşçu Jumboların Çiftleşmesi Daha Zor Oluyor Diyor..Onlar Biraz Daha Kabarık Olduğu İçin Erkek tam Bastıramaz Diyor Ve Erkek Tohumunu Dişiye Bırakamaz Diyor...Bırakanlar İse Çok Pahalı Oluyor Diyor..750 - 800 Lira Civarında...Doğruluk Payı Nedir..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
onunla bir alakası yok üreten üretiyor. 750-800 tlye satmıyor. Kuşlar biraz daha sakinlik sevdiği için zor ürüyor erkeğin basamadığı için değil. Biraz da geç erişkin oluyorlar.

ugur_bozok66

Takipçi Üyemiz
Adı
uğurr
Soyadı
şahin
Ben Jumbolarda Acemiyim...Ne derseniz kanarım O Açıdan :) Tşk Saygılar :)

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
Acil diye konu açıp saçma sorularar sormayın lütfen.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Salih ÖZDEMİR' Alıntı:
Acil diye konu açıp saçma sorularar sormayın lütfen.
Salih abi alınma ama ne zararı var sana insanlar istediği gibi başlık atabilir. Ama yanlış anlama sakın. Acil deyince bir şey değişmiyor ki herkes her konuya bakıyor.
Kendi konum değil ama yeni üyelere böyle davranmayalım  friend

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
onunla bir alakası yok üreten üretiyor. 750-800 tlye satmıyor. Kuşlar biraz daha sakinlik sevdiği için zor ürüyor erkeğin basamadığı için değil. Biraz da geç erişkin oluyorlar.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
ben her konuya bakmıyorum açıkçası konunun başlığına bakıyorum. vitrine 10 lira yazsınlar içeri gir 30 lira ne diye kızalım sonuçta girdik çıktık mağazaya.. öylemi oluyor peki hayır kandırılmış hissi uyandırıyor.. bu kardeşin yapmış olduğu davranışta bu duyguyu uyandırdı  bende yardımcı olmak için girdim forumda 5000 tane aynı konudan soru varken kendide konu açıyor lüzumsuz arşiv.