Bir çiftin ortalama yavrulama süresi

blaumann1979

Üyemiz
Adı
Kerem
Soyadı
Sol
Merhaba. Herkese hayırlı üretimler. Soruma cevap verirseniz çok sevinirim. Bir çift muhabbet kuşu iyi anlaşıyorsa, tüyde değilse, sağlık sorunları yoksa ve yuvaları asılı ise ortalama ne kadar sürede  yumurtlar. Yaklaşık iki aydır çiftimin yuvası var. Dişi de erkek de kızıştı fakat ciftleştiklerini görmedim. Dişinin yuvaya girdiğini de görmedim sadece yuva girişini kemiriyor. Ne kadar süre daha geçerse artık yavrulamayacakları netleşir.

muhabbett_

Takipçi Üyemiz
Adı
ahmet çağlar
Soyadı
erdal
hiç bilemezsin belki 1 ay belki 3 yıl :) onlar ne zaman isterse o zaman.oluruna bırakmak lazım zamanı gelince çiftleşeceklerdir.benim yaklaşık 22 aydır beklediğim bir çift jumbom var ve dişi sürekli yuvada olmasına rağmen yumurtlamadı.yani SABIR :)

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
ben 3-4 aylıkken aldığım kuşlarımın yavrusunu almak için 1 sene bekledim. evde tek çiftim vardı. yalnız benim eksikliğim. yaz tatillerinde ve yarıyıl tatillerinde kuşlarımı şehirdışına götürmek zorunda kalıyorum. kuşlarınız göz hizasından yüksekte ise rahatsız etmiyorsan. düzenli mama verip yemini suyunu verip temizliğini yapıyorsan mümkün olan en kısa zamanda yavru alırsınız ama bunun belirli bir süresi yok. 4 aylık kuştan yavru alan da var, 1 yaşında kuştan yavru alamayan da