Bir Dost Daha Kazandım (HAYDAR ULUTUZ'a) Teşekkürler

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
http://i43.tinypic.com/hx0vt5.jpg

Son dönemde site sayesinde kazandığım dostlarıma bir tane daha eklendiği için çok mutluyum. Haydar dünyalar güzeli bir insan. Hiç bir karşılık beklemeden benim için o kadar zahmete girdi. Yardımları için hepinizin huzurunda kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah karşısına bahtına kendisi kadar güzel şeyler çıkarır inşallah. Bu arada Haftasonu Ankara'da olduğum için ATAM Yarışması alanına gittim. Pek muhabbet kuşu yoktu ama sitemizde adı sayılır insanları görüp ellerini sıkabildiiğim için mutluyum . Saygılar

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz

Abicim ben de senin gibi bi dostum olduğu için çok şanslıyım. Bazı şeyleri insanlar karsılık beslemeden yapmalı bu benim için degil tum insanlık için geçerli...Sonuçta dunyanın en iyi kusu da olsa bizim bile bir ömrümüz varken öncelik dostluk olmalı diye düşünüyorum. Bu hobi sayesinde dost olan arkadas olan bazı kötü dostluklardan ders alan birçok kişi vardır. Dilerim ki herkesin güzel dostlukları olur...Benim de güzel dostluklarımdan biri de Özgür ÇİN  friend

Bu başlık vesilesiyle Burdan tüm dostlarıma selam ve saygılarımı iletiyor , pazar günü yarışmada sadece ayaküstü merhabalaşabildiğim ve kendisiyle ilgilenemediğim Soner DURMUŞ kardeşime de mahçubiyetimi bildiriyorum. İnşallah telefi ederiz bir gün.Herkese Hayırlı Forumlar....

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
KUŞ SEVDA DA KALIR  DOST YÜREKTE...  RABBİ TEALA HEP GÜZEL DOSTLARI KARŞINIZA ÇIKARSIN

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Haydar ULUTUZ' Alıntı:
Bu başlık vesilesiyle Burdan tüm dostlarıma selam ve saygılarımı iletiyor , pazar günü yarışmada sadece ayaküstü merhabalaşabildiğim ve kendisiyle ilgilenemediğim Soner DURMUŞ kardeşime de mahçubiyetimi bildiriyorum. İnşallah telefi ederiz bir gün.Herkese Hayırlı Forumlar....
Yazdım bunu Haydarım :)

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
Amin abicim sagolasın, cümlemizin dostluğu daim olsun İnşallah

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
aynen ya bu kuşlar sayesinde nice dostlarımız oldu. Allah dostluğunuzu daim etsin

haydar5050

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
ulutuz
İyi dilekleriniz için sağolun Halil İbrahim bey ,Fatih Bey ....