Engin arkadaş görüşün için teşekkürler sanırım bir çift kalacak artıkengin' Alıntı:böyle bir şey yapmayın derim alan ne kadar geniş olursa o kadar üretimde avantaıjın olur
kafes ne kadar büyük olursa :
1-)kuşlarda yağlanma olayı o kadar az olur.
2-)kuşların uçama (hareket) alanı geniş olur.
3-)kuşların hantallaşmasını önlemiş olursun.
4-)üretimden daha çok verim alırsınız.
bu arada kuşların ve kafesin resimlerini bekliyoruz..salihh' Alıntı:Engin arkadaş görüşün için teşekkürler sanırım bir çift kalacak artık
engin' Alıntı:böyle bir şey yapmayın derim alan ne kadar geniş olursa o kadar üretimde avantaıjın olur
Arkadaşın dediği gibi bence bu ölçülere 2 çiftin sıgıması çok zor. kuşların hepsi yan yana dursa anca sıgacaklar10u-R' Alıntı:salih arkadasim, ben 60x40x50 kafesde üretim yapiyorum, her cift icin... 40x40x40 bi cift icin kucuk bile...[
+1hsynpolat' Alıntı:Arkadaşın dediği gibi bence bu ölçülere 2 çiftin sıgıması çok zor. kuşların hepsi yan yana dursa anca sıgacaklar![]()
Bir çok sorun ve ölümcül kavgalar olacaktır.salihh' Alıntı:Arkadaşlar 40*40*40bir kafesim var. İçinde Bir çiftim var kafes bana 1 çift için büyük gibi geldi. İçine 1 çift daha salsam iki yuvalık taksam herhangi bir sorun olur mu?
engin beye katılıyorum benim çifthanemin ölçüleri50x50x50 kafes ne kadar geniçse o kadar iyi olur.engin' Alıntı:böyle bir şey yapmayın derim alan ne kadar geniş olursa o kadar üretimde avantaıjın olur
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:Bir çok sorun ve ölümcül kavgalar olacaktır.
Dişisine kur yapan bir erkek yanında babası bile olsa saldırır (Dar alandaki kavgalar kısa zamanda ölümcül olabiliyor).
Eşli bir dişi; diğer erkeği öldürebilir.
Dişiler aynı yuvalık için kavga edebilirler (Dişilerin kavgaları acımasızdır).
Ustamız der ki: "İster küçücük bir kafeste, ister kocaman bir salmada sadece bir çift olmalı"
Üretimde riske yer yoktur. Bu kuşlar kendi yavrularına bile saldırabiliyorlar; siz 2 tane yabancı koymayı düşünüyorsunuz.
Deneyecekseniz, tercih sizindir. Saygılarımla.
salihh' Alıntı:Arkadaşlar 40*40*40bir kafesim var. İçinde Bir çiftim var kafes bana 1 çift için büyük gibi geldi. İçine 1 çift daha salsam iki yuvalık taksam herhangi bir sorun olur mu?