BİR KUŞ VERSENE

kadir bayram

Üyemiz
Adı
kadir
Soyadı
bayram
valla bende kuş işinde yeniyim ama süs tavukları ve sülün çeşitleri bakıyorum aynı muhabbet benim başımdada var ne yazıkki kimseyide kıramıyoruz bedavaya dağıtıyoruz emekle beslediğimiz hayvanlarımızı :) :)

shakespeare

Uzman Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
ÇALIŞKAN
Bilal ERDEM' Alıntı:
Ben kuş isteyene şayet alma gücü yok ise veriyorum.
Veriyorum çünkü bu iş ilerlesin bu hobi bitmesin.
Bir çuvaldan bir dane eksilmesi çuvalı bozmaz....
Doğru olanı yapıyorsunuz. bye

slh07

Yeni Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
ÖZKAYA
kuş,kedi,köpek,balık bunları beslemek zevk işidir
ve zevkin veresiyesi bedavası hediyesi olmaz
istisnalar hariç :)))

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
bu bütün üreticilerin derdi aslında  birde isterlerken senn verdiğin emeğe o yaşama o ALLAH ın mucizesine öyle değersiz söylerlerki ya ver ne olacak altı üstü bir kuş  derler ya ayar olurum  ozaman vereceğim varsada yok arkadaş derim sana kuş falan sen böyle düşünüyorsan buna bakamassın sende buna bakacak vitamin yok derim halen anlamazda derki  tamam vitamininide ver der  bende sevgimi bir poşete toz halinde koyabilirsen al vitaminide verelim derim

trej

Uzman Üyemiz
Adı
haydar
Soyadı
karaçal
kimse kusura bakmasın üretimde çok büyük emek harcıyoruz arkadaşlar bir kuşun yavru yapmasını8 ay bazen 1 sene bekliyoruz kolay olmuyor bu işler babama bile parayla ;D ;D ;D

akifsagay

Takipçi Üyemiz
Adı
Akif
Soyadı
SAĞAY
Öğrenci olmak ne güzel :D Bende isteyene "öğrenciyim ben para lazım" diyorum ya vaz geçiyor ya cıkarıyor harclığımı veriyor :D İlk yavrularımdan sözüm vardı onları verdim başka vermedim.Sultan Papağanı istiyenler kötü :D