bir problem mi var ?

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
selamun aleykum arkadaşlar  aranıa yeni katıldım benim sorunuma yardımcı olabilmenz mumkunmu acaba ; sorunum şu ki : kızgın diye aldığım dişi kuşumun ceresi biraz fazla koyu gibi duruyor hastalık veya başka bir problem olma endişesi var sizlere danışmak istedim

şimdiden teşekkürler...

ersin doğan

Yeni Üyemiz
Adı
ersin
Soyadı
dogan
almış oldugunuz kuş tam damızlık zamanına gelmış gagasının ustunun koyu kahve olması ona işarettir

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
erkekle yemleşme felan oluyor ama erkek ısrarcı olmasına rağmen dişi yanaşmıyor çiftleşmeye neden olabilir acaba mama vitamin takviyelerini yapıyorum ??

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Ahmet COŞKUN' Alıntı:
erkekle yemleşme felan oluyor ama erkek ısrarcı olmasına rağmen dişi yanaşmıyor çiftleşmeye neden olabilir acaba mama vitamin takviyelerini yapıyorum ??
Hocam biraz sabır sadice dişide alışsın erkeğe, ben hazır eş almama rağmen 3-4 ay sonra yumurtaları geldi.

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
beklemeye razıyım herhangi bir hastalık olmaması sevindirici fazla koyu cere olunca korkuyordum

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
sabır sabır kaç aydan beri yumurtlamasını beklediğim bir çiftim var bu iş tamamen sabır işi inşallah sabrın sonunda meyvesinide yiyeceksin

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Kuşunuz baya kızışkın bi kuş görünüş itibariyle sağlık sorunuda görünmüyor sabrederseniz yumurtalarıda yakın zamanda görürsünüz İnşallah

+ olarak size tavsiyem kuşlarınızı çiftleştirmek istiyorsanız kafesten dışarı salmayın resimde dişi dışarda

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Ahmet bey kuşta sorun görünmüyor .tek yapmanız gereken sağlıklı bir beslenme programı ve sabır

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
bir defaya mahsus çıkarmıştım biraz hareket etsinler diye  ;)  biraz sabırsız davranıyorum galiba , yuvalıkta şuan sesler çıkarıyor yuvalıgın surgulu kapağını bile kaldırıyor  inşallah mutlu haberleride burdan vermek nasip olur

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Problem olmaz ama talaş koyarsan yumurtalar olunca ısı açısından iyi olur

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
olur ama ucuz zaten petshopta hemster talaşı 1-2 lira bişey

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
senin kuş kızışmayı bırak yanıyo yanıyoooo :):):)  evil_idea  C:)

serberus38

Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
COŞKUN
keşke öyle olsa erkek çok istekli ama kendinden uzaklaştırıyo dişi , ama uyum problemleri yok sürekli yemleşiyorlar birbirlerini kaşıyorlar sabredecez bakalım inş. yavruların fotografınıda paylaşmak nasip olur  :)