bir sorum olacak

geruze6157

Yeni Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
benim yavru yumurta sarısını yemiyor fakat bugün farkettim ki bebe bisküvisini çok sevdi bende yumurtayla karıştırdım verdim acaba bebe bisküvisinin bir zararı olur mu çünkü ne zaman uzatsam yiyor yemlerden ise sadece kanarya yemi yiyor diğerlerini seçiyor

ByArDa

Üyemiz
Adı
N.Arda
Soyadı
TURAN
bence sadece bebe bisküvisi değilde havuç rendele bebe bisküvisini ufala yumurtayı rendele irmik ekle ver afiyetle yesin:)

geruze6157

Yeni Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
ah bir yese =) yemlerden de sade kanarya yemi yiyor sanırım normal muhabbet yemini kıramıyor kabuksuz aldım onu da ağzında geveliyor atıyor ama sade yemi  güzel yiyor bide bisküvi tabi bisküvinin bi zararı olmaz demi  :)

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
bi zararı olmaz.ben kuşlarıma havuç rendelıyorum-bebek bıskuvısı-ırmık-galete unu-prınc unu-yumurta hepsını karıstır ver.cok guzel yıyorlar kardeş.

geruze6157

Yeni Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
özdemir
teşekkür ederim şu 10-15 günü atlatsa biraz toparlasa kendini başka bir şey istemiyorum zaten ilk geldiği gün kendisi elime omzuma geldi aramız çok iyi yani bi beslenme sorunu var onu da halledersek çok güzel olacak..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Benim kuşlar neden yemiyorlar ya bende yapıyorum dediklerizi hatta bugün yine denedim ama nafile.

trharekat

Uzman Üyemiz
Adı
İBRAHİM
Soyadı
ÇOPUR
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
bi zararı olmaz.ben kuşlarıma havuç rendelıyorum-bebek bıskuvısı-ırmık-galete unu-prınc unu-yumurta hepsını karıstır ver.cok guzel yıyorlar kardeş.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
Eyüp AKBIYIK' Alıntı:
mama vermen yemesi cokta önemli değil sade yem yiyorsa zaten en iyisini yapıyor aspur kuslar için en sağlıklı yem dir benimde tavsiyem sade yem ver darı yemesin

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Zararı olmaz fakat fazla verildiğinde yağlanma yapar kalorisi yüksek besin