bir sorum olacaktı...

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
abilerim kusura bakmayın biraz baktım ama bulamadım muhakkak biyerde vardır site içerisinde ama bulamadım konu şu:

1 veya 2 aylık kuşlara mama vermelimiyiz sadece yem versek olurmu? vermemiz gerekiyorsa kaç günde bir verelim.

Bu arada kuşları aldım Allah nasip ederse bende üretici olmak istiyorum inşaallah en kısa zamanda resimlerini paylaşacağım. şimdiden teşekkürler...

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
evet veya hayır diyecek bi abimiz çıkmadı :-X

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
sadece yem yada sadece mama diye belli bi kalıp yoktur yemleri eksik olmasın mamalarıda belli periodlarda vermelisiniz yavru kuşlara daha sık verilmeli mama gelişimleri için önemlidir

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
sağol abi çok teşekkür ederim bilmeden bişey yapmayayım dedim yem illaki olacakta mama şişmanlatır yağlandırır falan yazıyodu ondan sordum versem bişey olurmu diye  çok teşekkür ettim abi

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
mama şişmanlatır ama fazlası şişmanlatır gelişimini tamamlamış kuşlar için geçerli az miktarda verilmeli büyüklerede ama yavruların gelişim döneminde mama önemli

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
çağlar bey mamayı mutlaka verin hem mamaya alışmış olurlar hem besin kaynağı vitamin olur hem daha güzel gelişirler hem mamaya alışmış olurlar eğer kuşlarınızı salmada büyük kafeste büyütecekseniz yağlanma problemi olmaz uçacakları için ayrıca kuş kumuda verinki yediklerinide sindirsinler ozaman yağlanma sorunu tamamen ortadan kalkar unutmayın bu mamalar büyüdüklerinde size yumurta ve yavru olarak geri dönecektir maşallah kuşlarınıza

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
çok teşekkür ederim Allah razı olsun hemen başlıyayım ben ozaman

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
abi foruma baktımda mama tarifi için refik abinin mamalarından bahsediyolar nerden bulurum numarasını falan bilen varmı?

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
aradım görüştüm şimdi kendisiyle sağolsun pazartesi gönderecek mamaları çok teşekkür ederim sağolun.

caropa

Takipçi Üyemiz
Adı
onur
Soyadı
ak
Kuşlarınız ve mamanız hayırlı olsun :) Herşey dilediğiniz gibi olur inşallah. Allah utandırmasın.

ÇAĞLAR SAVKAT' Alıntı:
evet veya hayır diyecek bi abimiz çıkmadı :-X

Konu başlığını bir sorum olacaktı şeklinde değilde konuyla alakalı açarsanız daha kolay yanıt alabilirsiniz.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
cihan aytan' Alıntı:
:)
mama taze olsun tabii yumurta sarısı katılan hazır mamalar 1 günde bozulabiliyor dikkat edin

en güzel mama kendi yaptığınız mamadır bunu unutmayın !....
cihan abiye katılıyorum kendi evde yaptığım mamamyı hiç bir hazır mamaya değişmem

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
yavaş yavaş inşaallah onada sıra gelecek sizler gibi profeyonel olmam için çok çalışmam lazım şimdilik kuşlar telef olmasın yeter yazık hayvanlara deneme tahtası gibi davranmayayım diye düşündüm ondan ama sizlerin seviyesine ulaşırsam eğer herşeyi kendim yapmaya gayret gösteririm.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yem muhakkak olması gerekir. Mama kuşlar için sadece ek gıda takviyesidir. Haftada 2 kere vermeniz yeterli olur. Eş zamanında ve özellikle yavru bakımı sırasında günlük verilmesini tavsiye ederim