bir sorum var

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
arkadaşlar iş yerinde bir çift muhabbet kuşu besliyordum ikinci kuluçka 6 yumurta var ama  arkadaş bana bir kanarya hediye etti onuda ayrı bir kafese koyup muhabbet kuşlarının yanına duvara astım ama dikkatimi çeken ve beni tedirgin eden şey                                    (dişi yuvadan çıkmaya başladı sizce dişi bundan rahatsız olurmu)

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Muhabbet kuşları çok meraklı hayvanlar yabancı bi kuş sesi onu meraklandırmış olabilir 1 2 güne kadar alışır ama yuvalığa ilgi fazlasıyla azaldıysa bence yavruları büyütene kadar başka bi yere alın kanaryaları

adem504

Takipçi Üyemiz
Adı
adem
Soyadı
güngör
verdiğiniz bilgiler için tşk abi bir sorum daha olacak  yeni konu açmak istemedim ben antalyada oturuyorum malum buralarda sıcaklar arttı dükkanın içi baya bir sıcak dişi yuvada bunalıp çıkıyor olabilirmi?

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
eğer yuvada delikler yoksa olabilir delikler hem yuvanın nemlenmemesi için hemde hava alması içindir  şu an yumurta var yapamazsın bidahaki kuluçkada artık

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
sağın solun üst kısmına  3 er tane ufak delik yeterli

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
Sezgin ANIL' Alıntı:
eğer yuvada delikler yoksa olabilir delikler hem yuvanın nemlenmemesi için hemde hava alması içindir  şu an yumurta var yapamazsın bidahaki kuluçkada artık
+1