Bir sorun belirtiyor mu

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
bugün farkettim ilk kez.  Kanatları böyle duruyor bir sorun mu var acaba?

forhunters

Üyemiz
Adı
ufuk
Soyadı
yalçın
Dişi ise yumurta belirtisi olabilir yuvalıklaarası nasıl.Kalamar kemiği çok fazla yiyormu.Kuyrukta oynama varmı saat gibi.Kontrol edin vede kıç kısmının fotoğrafını ekleyin.

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
kizginlik yumurtası olabilir. yuvaliga hiç girdiğini görmedim. kalamar kemiği vs. her şeyi var.evr gidince yeni foto atarım

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşunuzu tek besliyorsanız ve kızışmış bir dişiyse kızgınlık yumurtası yumurtlayabilir ama kızgın değilse bir sıkıntısı vardır

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
kanat düşüklüğü olabilir,vücudunda bir bölgede ur oluşmuş olabilir yağ bağlamış olabilir yumurtlayacak olabilir kanadı incinmiş olabilir !....iyice gözlemleyip başka farklı değişimleride söylediğinizde bu faktörler birleştirilerek buradan size tecrübeler yardımcı olacaktır

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
eşi var ama ciftlesmiyorlar hiç. çok rahat ucabiliyor. son günlerde fazla yeşillik vermiş olabilirim ama ishal yok.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
çok rahat uçabilmesi bizi sevindirdi şimdi olumsuz bir durumun üstünü sildik  kuşunuzun yağlanmış diyebileceğimiz riskini kaldırıken kuşunuzun yumurtlayacağı düşüncesi kafamda canlandı  peki kabarık duruyormu tüylerini kabartıyormu

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşunuzu elinize alın ve kontrol edin kuşun gögüs kısmı nasıl etlimi yoksa zayıfmı kursağında yemek varmı yokmu kuşun alt kısmı kurumu ıslakmı kurumu ishal durumu varmı bunlar hepsi o duruma getirecek sorunlar kontrol ettikten sonra buradan yazarsınız sorun anlaşılır inşallah bir sıkıntısı olmazda bir an önce keyfi yerine gelir

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
Çok teşekkür ederim öncelikle cevaplarınız için. Bugün gittim tekrar baktım kanat yapısı tekrar normale dönmüş,iki kanat çapraz halde duruyor. Gece rahatsız etmek istemediğim için fotoğraf çekemedim. Dün elime almıştım herhangi bir bölgesinde şişliğe rastlamadım. Bazen, geceleri göğsü biraz ilerde duruyor ama bu da uyuma şeklinden herhalde. Sabahleyin baktığımda gayet normal duruyor.

disasterus

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
yalçın
kardeş son resimde bişey farkettim, kuşunuzun göğüs dışkılığına kadar olan çizgi ne zamandır var benimde kuşumda çok uzun zamandır var. 3 aylıkken almıştım şimdi 11 aylık.

burada kemal abi kuşun kilolu olma ihtimaline bağlamıştı bu yarık görüntüyü.

sizinkisi kilolumu ?

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KUŞUNUZDA KANAT DÜŞÜKLÜĞÜ HAREKETLERİNİN YAVAŞLAMASI DURGUNLUK VARSA YUM TIKANMASI POPOSUNUN ALTINA ELLE BAK ANLARSIN SIKMADAN KUŞA NE VERDİN EĞER GÖHSÜ TÜYLERİ DÜZ ÇIZGİ BELİRİYORSA KUŞ YAĞLANMIŞTIR BUNLAR DOĞRUYSA SİTEDEN BUL GEÇMİŞ OLSUN SLM

alpostr95

Üyemiz
Adı
Alperen
Soyadı
Yıldız
Çok teşekkür ederim hepinize. Kuşta kanat düşüklüğü var ama yumurta yok :( Yağlanma ihtimali büyük görünüyor, uçabilen kuşlarda da oluyor sanırım yağlanma? Zaten eş tutmadılar bayağı uzun zamandır eşiyle.Forumda iyi bir üretici bulup Buna yni bir erkek , ona da yeni bir dişi alacağım . O zaman daha yakından gösteririm anlayamadığımız bir şey varsa belki daha iyi anlaşılbilir.