Bir sorun yaratırmı ?

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Dişi kuşum bana geldiğinde ishal ve solunum yolu hastalığı vardı. Şuanda ishali geçti ama solunum yolu hastalığı devam ediyor eşe atmamda bir sakınca olur mu? Diğer kuş a hastalık v.s geçme olasılığı varmıdır ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sry

Uzman Üyemiz
Adı
Selim.
Bence kuşunuzu eşe atmaktan önce tedavisini uygulayın yoksa kuşunuz durumu kötüye gidebilir.

metkuy

Uzman Üyemiz
Her ne hastalık olursa olsun diğer kuşlarla bir arada tutmak kanımca risktir ve bu riski almaya hiç gerek yok, solunum yolu hastalığı olan bir kuşu eşe atmak ne kuşa nede size bir yarar sağlamayacaktır. Kuşu hasta kafesine alıp tedavisini yapmalısınız , astıma çevirirse tedavide işe yaramaz , zaman kaybetmeyin.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Solunum yolu tedavisini uyguladıktan sonra eş atın. Aksi taktirde erkeğede bulaştırır.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Dün girememiştim cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Tavsiyelerinizi uygulayacağım.

Recep Manay

Uzman Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Manay
Bir de son bir şey sormak istiyorum hasta kuş 4 lü MDF box un en üstünde altdaki kuşlar için bir risk taşırmı cevaplar için şimdiden teşekkürler.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Recep MANAY' Alıntı:
Bir de son bir şey sormak istiyorum hasta kuş 4 lü MDF box un en üstünde altdaki kuşlar için bir risk taşırmı cevaplar için şimdiden teşekkürler.
yem ve suya temas etmedikçe sorun olmaz