Bir süre ara veriyorum.

Mehmet KILINÇ

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
kılınç
Merhaba. Giresun'a taşındığımdan  dolayı bir süre ara veriyorum.

Bu güzel hobiye uzun bir süre önce başlamıştım ve bugün itibariyle ( benim için uzun bir süre) ara vermem gerekiyor.

Bu süreç içerisinde çok güzel dostluklar da edindim, çok güzel kazıklar da yedim. Daha başladığım gün ve ismine güvenerek kuş aldığım kişiye hakkımı hiç bir şekilde helal etmiyorum. Diğer açıdan çok olaylar gördüm ve elimden geldiğince kendimce üretip, kendimce olaylardan uzak durdum. Aklımın almadığı olayları hayretle izleyip okudum. Koca koca insanların bir kuş uğruna ne işler çevirdiğine çok şaşırdım. Velhasila kelam, bu hobi güzel fakat ortamı tehlikeli... Ve herkes bu durumdan haberdar. Allah herkese kolaylık versin.

Bu süreç içerisinde gerek sanal gerek reel ortamdan tanışıp arkadaşlık kurduğum insanlara bir hatam olduysa affola. Bende bir hakkı olan buyursun bildirsin, çözebileceğim şekilde bir durumsa eyvallah ama; diğer türlü bir durumsa affına sığınırım.

Herkese sağlıklı ve bol üretimler dilerim. Umarım herkes düşündüğü bir şekilde ve en iyi şekilde bu güzel hastalığı idame ettirir.
Son olarak; onlarında bir can olduğunu düşünerek devam etmenizi umarım.

bjk70

Uzman Üyemiz
Adı
Erkan
Hayırlı olsun hakkında

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Arkadaş her yerde olduğu gibi bu kuşla uğraşan da bazı kanı bozuklar olabiliyor. Bu hayatın bir cilvesi olsa gerek. Kardeşin saydığın insanlardan 3 kuruş için kazık yemen bence çok güzel bir şey. Bu tür insanlardan kazık yeyip erken kurtulmak en güzeli çünkü bu tür insanlar daha fazla zarar verebilir insana. Demem o ki kimseye küsmeye darılmaya değmez eğer içinde bu hobiyi yapmak varsa bu meletleride seviyorsan kendi çapında uğraşmayı bırakma.
Ben bu işe hastalık diyenleride pek anlamıyorum. Hobi nin anlamına baktığında " yapılan işi abartmak " geçer. Biz bu işi abartarak yapanlardanız yani hasta değiliz. Birşeyi abartmıyorsanız zaten o iş hobi değildir. Geçici sürede olsa bırakmanıza üzüldüm. İnşallah uzun sürmez aramıza dönersiniz. Hakkınızda en hayırlı neyse o olsun.