BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM?

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
BIR TURLU KARAR VEREMEDIM
BOX LA MI DEVAM EDEYIM SALMA MI YAPAYIM YOKSA IKISI DEMI
YARDIM EDIN

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
bence en guzel uretım box kafes hem kontrol acısından hemde olabılcek kavgaların yuzuunden kaybın olmaz salma da her turlu kavga yaralanma vb olaylar cok oldugu ıcın ben sıcak bakmıyorum acıkcası

zaqwer

Takipçi Üyemiz
Adı
RECEP
Soyadı
YAMAN
yarı salma yarı box yap
1 yıl sonra kararını kendin verirsin
ben öyle yapacam bildiğimden değil

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yavru ve damızlıklar için bir salma üretimde olanlar için boxlara devam derim.

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
ocak ayıında salmamdan 48 damızlık hastalık nedeni ile kaybettim, 76 box kafesden ocak başından buyana 2 adet. iyi gözlemleyebilecek ve bakabilecekseniz salma ekonomik. Yalnız unutmayın kanatlı hayvanlarda hastalık sisnsi ve hızlıdır aaaa. diyene kadar gitti damızlıklar . Boxlarda kontrol ve bakım daha kolay, ama yatırm maliyeti yüksek, karar sizin parada sizin ;)

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Cengiz BASUT' Alıntı:
ocak ayıında salmamdan 48 damızlık hastalık nedeni ile kaybettim, 76 box kafesden ocak başından buyana 2 adet. iyi gözlemleyebilecek ve bakabilecekseniz salma ekonomik. Yalnız unutmayın kanatlı hayvanlarda hastalık sisnsi ve hızlıdır aaaa. diyene kadar gitti damızlıklar . Boxlarda kontrol ve bakım daha kolay, ama yatırm maliyeti yüksek, karar sizin parada sizin ;)
+1

muhendis155

Uzman Üyemiz
Adı
İSA
Soyadı
YAYILKAN
10 çiftlik salmalar yapabilirsin küçük küçük yada yavru ve damızlıklardan salma yapabilirsin. kuşlarla ilgilendikten sonra kurallarına riayet ettikten sonra her iki yöntemlede sorun çıkacağını sanmıyorum.