Bir zamanlar maziye bak ne kadar şendik

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
Bu resimdeki arkadaşlar nerelerde acaba? tahmin edebiliyorum deve kuşu gibi kafalarını kuma gömmüşler bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali ;)

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
Ramazan Demet' Alıntı:
Bu resimdeki arkadaşlar nerelerde acaba? tahmin edebiliyorum deve kuşu gibi kafalarını kuma gömmüşler bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali ;)
evet benim kafamıda kuma göndüm ramazan keyfine dicek yok iyice kendine gelmişsin demi :mad:

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
burhan kardeşim ramazana gerektiği gibi izah ettim burhan bey ile ilgili herhangi bir kastım yok burhanın senin arkadaşın olduğunu biliyorum abi dedi ben genel olarak birşeyler yazdım yarası olan gocunur tarzında diye düşündüm dedi burası paylaşım sitesi düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum dedi

burhan kadem

Üyemiz
Adı
Burhan
Soyadı
KADEM
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
burhan kardeşim ramazana gerektiği gibi izah ettim burhan bey ile ilgili herhangi bir kastım yok burhanın senin arkadaşın olduğunu biliyorum abi dedi ben genel olarak birşeyler yazdım yarası olan gocunur tarzında diye düşündüm dedi burası paylaşım sitesi düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum dedi
ama selahattin abi sen diyordunya klavya arkasında nasıl şekilden şekle girildiğini ve nasıl yazdığını tahmin ve anlıyabiliyorum diye banada bulaştırdın onu genel olarak dendiği anda malesef banada yapılmış bir hakaret olarak görüyorum

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
ilker ertürk' Alıntı:
ABİ DEVE KUŞUNA YORUM YAZMIŞTIM SİLİNMİŞ AMA MENÜDEN KALDIRMA :D :D

DeveKuş lu menü den ben de 2 tane alabilir miyim ?

Ramazan Demet

Uzman Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
Demet
[/quote]
ama selahattin abi sen diyordunya klavya arkasında nasıl şekilden şekle girildiğini ve nasıl yazdığını tahmin ve anlıyabiliyorum diye banada bulaştırdın onu genel olarak dendiği anda malesef banada yapılmış bir hakaret olarak görüyorum
[/quote]

Burhan arkadaşım o meşhur atasözü varya kurunun yanında yaşta yanıyor hakikaten böyle olabiliyor. eğer sizi üzdüysem özür dileyebilirim ama kabul edersinizki burda  tek tek arkadaşların isimlerini yazabilelim selahattin beyin dostu olduğunu biliyorum hiç bir şekilde üzerinize alınmayın ama diyorsanız ben diğerlerinin namınada yazabiliyorum ozaman başka ozaman bende değişik düşünebilirim zannediyorumki selahattin beyi bulunmuş olduğu dernekte onu en fazla anlayan kişlerden birisiniz selahattin beyi almış olduğu sözlü istifasını sözünü yemeyip gerçek usulde noter onaylı belgelendirmesi takdire şayandır demekki selahattin beyin dernekteki bazı arkadaşların söylediği gibi bir menfaat içine girmediği gibi ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum bize butür insanlar lazım böyle insanlar çoğaldıkça bu muhabbetler güzelleşir almış olduğunuz kararlar için sizi bir kere daha kutluyorum alnınız açık dimdiksiniz maşallah bırakın bazılarınında kafası eğik kalsın derneğinizin üyesi olmayı düşünüyordum iyikide olmamışım burhan bey bu yazdıklarım kesinlikle ve kesinlikle sizlen alakası yoktur sakın üzerinize alınmayın bırakın yarası olanlar gocunsun