ilker
Uzman Üyemiz
maşallah evide feda etti yılmaz
biz devekuşunu iftar menüsüne koymuştuk herhalde değiştircezRamazan Demet' Alıntı:Bu resimdeki arkadaşlar nerelerde acaba? tahmin edebiliyorum deve kuşu gibi kafalarını kuma gömmüşler bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali![]()
evet benim kafamıda kuma göndüm ramazan keyfine dicek yok iyice kendine gelmişsin demiRamazan Demet' Alıntı:Bu resimdeki arkadaşlar nerelerde acaba? tahmin edebiliyorum deve kuşu gibi kafalarını kuma gömmüşler bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali![]()
ama selahattin abi sen diyordunya klavya arkasında nasıl şekilden şekle girildiğini ve nasıl yazdığını tahmin ve anlıyabiliyorum diye banada bulaştırdın onu genel olarak dendiği anda malesef banada yapılmış bir hakaret olarak görüyorumSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:burhan kardeşim ramazana gerektiği gibi izah ettim burhan bey ile ilgili herhangi bir kastım yok burhanın senin arkadaşın olduğunu biliyorum abi dedi ben genel olarak birşeyler yazdım yarası olan gocunur tarzında diye düşündüm dedi burası paylaşım sitesi düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum dedi
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:biz devekuşunu iftar menüsüne koymuştuk herhalde değiştircezRamazan Demet' Alıntı:Bu resimdeki arkadaşlar nerelerde acaba? tahmin edebiliyorum deve kuşu gibi kafalarını kuma gömmüşler bana dokunmayan yılan bin yaşasın misali![]()
![]()
ilker ertürk' Alıntı:ABİ DEVE KUŞUNA YORUM YAZMIŞTIM SİLİNMİŞ AMA MENÜDEN KALDIRMA![]()
![]()