BİRA MAYASI HAK.

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
ÜSTADLAR BEN BİRA MAYASININ KİLOSUNU BAHARATÇIDAN 210TL DEN ALIYORUM
AMA SİTEBAŞTA OLMAK ÜZERE İNTERNET ORTAMINDA  ÇEYREĞİNDEN BİLE DAHA UCUZA VERENLER VAR UCUZ OLANLARMI HİLELİ YADA BEN RESMEN KAZIKMI YİYORUM 

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
üstadlar daha iyi bilir yanlışım varsa düzeltin ama bira mayası almak için aktara gittiğimde oradaki satıcı bira mayasının aslında bildiğimiz kuru maya( boncuk) olduğunu söyledi, kendisi hekim olduğunu hatta maya ile bazı hastalıkları iyileştirdiğini söyledi, sonrasında netten yaptığım araştırmalar sonucu bira mayasının bildiğimiz kuru maya olduğu kanaatine vardımki zaten mayanın üstünde latince yazan saccharomyces cerevisiae googlede aradığımda karşıma bira mayası olduğu çıkıyor

kaya sökmen

Yeni Üyemiz
Adı
kaya
Soyadı
sökmen
0532 466 91 92

Mide bağırsak düzenleyici (ph dengeleyicisi,mikroflora düzenleyicisi)
Doğal bağışıklık sağlayıcısı (MOS ve B-Glukan kaynağı)
Doğal büyüme faktörü (Probiotik-mikroflora destekleyicisi)
Organik mineral madde kaynağı (Se,Mn.....)
Kolay sindirilebilr protein kaynağı
Metiyonin,Lysin ve Kolin kaynağı
Tüm evcil hayvan yemlerinde (Kanatlı,B.Baş,K.Baş,At,Kedi,Köpek,Balık)
Otoliz Maya
Kullanım Miktarı:1Kg Yem/Mama 5 Gr

Natural Bira mayası 850 gr satış fiatı 30 tl

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
İbrahim AKSU' Alıntı:
üstadlar daha iyi bilir yanlışım varsa düzeltin ama bira mayası almak için aktara gittiğimde oradaki satıcı bira mayasının aslında bildiğimiz kuru maya( boncuk) olduğunu söyledi, kendisi hekim olduğunu hatta maya ile bazı hastalıkları iyileştirdiğini söyledi, sonrasında netten yaptığım araştırmalar sonucu bira mayasının bildiğimiz kuru maya olduğu kanaatine vardımki zaten mayanın üstünde latince yazan saccharomyces cerevisiae googlede aradığımda karşıma bira mayası olduğu çıkıyor