Bira mayası hakkında bilgi istiyorum ...

fatihsen06

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
şen
Arkadaşlar 2 çiftim var,henüz dişiler kızışmış değil,bira mayası önerdiler üretimden önce...aldım kullandım mamalarında bir zararı olmadı çok şükür...
şimdi bu bira mayasını ne ölçüde ve sıklıkla vermem gerekiyor ? kuşlara zararı olur mu ? teşekkür ederim...

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Fatih ŞEN' Alıntı:
Arkadaşlar 2 çiftim var,henüz dişiler kızışmış değil,bira mayası önerdiler üretimden önce...aldım kullandım mamalarında bir zararı olmadı çok şükür...
şimdi bu bira mayasını ne ölçüde ve sıklıkla vermem gerekiyor ? kuşlara zararı olur mu ? teşekkür ederim...
+1

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
hazırladığınız yumurtalı mamanın içerisine 1 yemek kaşığı atmanız yeterli.her seferinde verebilirsiniz.yemin içerisine atmanızı tavsiye etmem çünkü seçiyorlar bira mayasını yemiyorlar ama mamada hertürlü gidiyor.hayırlı üretimler olur inş.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Erhan KİRET' Alıntı:
hazırladığınız yumurtalı mamanın içerisine 1 yemek kaşığı atmanız yeterli.her seferinde verebilirsiniz.yemin içerisine atmanızı tavsiye etmem çünkü seçiyorlar bira mayasını yemiyorlar ama mamada hertürlü gidiyor.hayırlı üretimler olur inş.
  Erhan bey 2 çift kuş için hazırlanan mamaya verdiginiz ölçünün farkındamısınız 1 yemek kaşıgı demişsiniz.Ya bilmeden kafadan atıyorsunuz yada insanların kuşlarını öldürmeye çalışıyorsunuz.Lütfen dikkat edelim böyle uydurma bilgilerinizi kendinize saklayın. icon_naughty icon_naughty icon_naughty

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Bora bey bende 2 çift kuşun önüne 1 yemek kaşığı bira mayasını koyda yesinler demedim zaten mamaya karıştırcak.ben 4 çift kuşa 2 yemek kaşığı veriyorum diye arkadaşada 1 yemek kaşığı dedim benim kuşlar henüz ölmedi kaç aydır veriyorum.kii daha fazla verenleride gördüm şahit oldum.benim oraya yazdığım sadece kendi fikrim benim uyguladığım birşey.ayrıca forumda madem benden daha bilgili arkadaşlar var o zaman neden 16 saattir bu konuya yorum yapan hiç yok işi bilenler yapsın yorumu ozaman bizde kafamızdan atmayalım demi...

fatihsen06

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
şen
Arkadaşlar teşekkür ederim...aldığım yer manisada bir üretici,taze yapıp yolluyor,kutu üzerinde kullanım şekli felan yoktu...kendisine sordum kuş başına bir cimcik atın dedi...bende  şeker kaşığı attım ilk seferinde birşey olmadı..
dediklerinizi dikkate alacağım çok sağolun...