Bit için orjinal ardap ve chrysamed vet kullanımı üzerine

jumbosever

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
kemal
Arkadaşlar yuvada gördüğüm bit için lüzumu üzerine şekil olarak her bakımdan anlatİlan özelliklerde orjinal birebir ardap getirttim.  Yeşil püskürtme çıkışlı, dikey ardap yazılı, lot numarası son kullanma tarihi olan türden.
Bir de Chrysamed vet getirttim.
Şimdi bu ardap madem orjinal bitler neden ölmüyor!
sorum şu: plastik yuvalığa sıkıp 5 yavruyu içine koydum. Sonra 2 gün sonra da yaptım. Dün bitlerİ yuvalıkta görünce adabı kafese ve yuvalığa sıktım. Bugün şimdi gece yine bit gördüm yuvalıkta. Ardap ne işe yarar o zaman ?  Ardap adı bu kadar övülüyor tamam da biti ne zaman telef edecek bendeki orjinal mi değil yoksa nasıl çıkılacak işin içinden. Bu gece de görünce chrysamed de sıktım ardap da. Bite son verecek toz gibi bişeyi alabileceğim link verirseniz memnun olurum. Veterinerler kedi köpek ağırlıklı hep ilaçlar.vilmectin vardı  bitti o da yok etrafta.

antakya

Yeni Üyemiz
biodust al hocam daha once de konusunu açmıştım bu konuda cok uğraştım.kuslara ardap sık illaki faydası olur ama yuvalara ve kafes diplerine temizlikten sonra biodust serp ertesi sabah hepsinin telef olduğunu görürsün.

Sent from my iPhone using Tapatalk

jumbosever

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
kemal
Özkan kardeş sağol.o tozu bulmaya çalışıyım.
Kıymetli Arkadaşlar  ardap kullanan yok mu ? Forumda ardap yazan konuların hepsini okudum, dış görünüş olarak orjinal görünen ardabın işe yaramadığına şahit olan kimse yok mu?
10 gün sona etkisini gösteren bişey mi bu ?

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Mustafa Bey,
Evinize yayılmasını önlemek için Raid v.s. böcek ilaçları var. Onlardan alıp kuşlara değil kafes çevresine ve kafesin zeminine az miktarda sıkarsanız eve yayılma engellenir. Yuvalığın dışına az miktarda kuş dışarıda iken sıkın ama içini iyice spreyle sakın doldurmayın.