BİT İLACI MUBİŞLERDE KULLANILIRMI

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
DEĞERLİ USTALAR BU BİT İLACINI MUHABBET KUŞLARINDA KULLANMAMIZDA SIKINTI VARMI.KULLANMA ŞEKLİ NASIL OLMALI FİKRİ OLAN LÜTFEN YAZSIN.

sino

Üyemiz
Adı
Sinan
Soyadı
AKSARAY
Ben üstatların tavsiyeleri doğrultusunda Quiko ARDAP aldım. Muhakkak sizde edinin. Başka hiçbir ilaç kullanmanıza gerek yok

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
Quiko ARDAP kimden yada nerden alcaz_??? bilgisi olan varmı_???

özto

Yeni Üyemiz
Adı
Özlem
Soyadı
Övüç
ben bundan değilde opical-5 kullanıyorum. yuvalıklarada koyuyorum. bir sıkıntı yaşamadım. kullanabilirsiniz...

byxizmir

Üyemiz
Adı
kuzey
Soyadı
yıldırım
özto' Alıntı:
ben bundan değilde opical-5 kullanıyorum. yuvalıklarada koyuyorum. bir sıkıntı yaşamadım. kullanabilirsiniz...
tamamda nerden yada kimden alcaz allah rızası için bi söleyin ya

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Quiko Ardap için Bilal ERDEM le irtibat kurun isterseniz. Size yardımcı olacaktır

özto

Yeni Üyemiz
Adı
Özlem
Soyadı
Övüç
opical-5 veteriner hekim ilaçları satan ecza depolarında ve bazı eczanelerde bulunuyor.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Serdar ÖZKILIÇ' Alıntı:
DEĞERLİ USTALAR BU BİT İLACINI MUHABBET KUŞLARINDA KULLANMAMIZDA SIKINTI VARMI.KULLANMA ŞEKLİ NASIL OLMALI FİKRİ OLAN LÜTFEN YAZSIN.

Yuvalıklarda parazitlerin  barınma yerilerine dökmeniz artı folluk  kullanıyorsanız folluğun altına keneson koymalısınız kuşlar içinde baş  ile kanat altınada sürün  kenesonu  bu şekilde kullanıyorum.

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Ünal YILMAZ' Alıntı:
Yuvalıklarda parazitlerin  barınma yerilerine dökmeniz artı folluk  kullanıyorsanız folluğun altına keneson koymalısınız kuşlar içinde baş  ile kanat altınada sürün  kenesonu  bu şekilde kullanıyorum.
aynı şekilde 1 yıldır kullanıyorum,bit sorunum hiç olmadı.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Ünal YILMAZ' Alıntı:
+1