BİT İLACI OLARAK NE TAVSİYE EDERSİNİZ SHOW KUŞLARI İÇİN ACİL ACİL

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
BUGUN BENDE BİTLERLE TANIŞTIM GALİBA BAZI ARKADAŞLAR OPİGAL-5 TAVSİYE ETTİLER AMA ÜRETİMDEN KALKMIŞ BULAADIM ÜRETİCİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM
ETKİLİ KUŞLARA ZARARSIZ BİR İLAÇ MARKASI BİLEN VARMMI ACİL İSİMLERİNİ YAZABİLİRMİSİNİZ
KULLANIPTA VERİM ALDIGINIZ OLURSA

krattz

Üyemiz
Adı
mutlu
Soyadı
akson
bolfo ve botix kullandım gerçekten işe yarıyor bayer in ilaçları gayette memnunun kullandıgımdan beri hiç raslamadım daha

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Ali ŞENER' Alıntı:
BUGUN BENDE BİTLERLE TANIŞTIM GALİBA BAZI ARKADAŞLAR OPİGAL-5 TAVSİYE ETTİLER AMA ÜRETİMDEN KALKMIŞ BULAADIM ÜRETİCİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM
ETKİLİ KUŞLARA ZARARSIZ BİR İLAÇ MARKASI BİLEN VARMMI ACİL İSİMLERİNİ YAZABİLİRMİSİNİZ
KULLANIPTA VERİM ALDIGINIZ OLURSA
Ben de 2 ayda bir periyodik olarak enselerine vilmektin, yavruların yeme düştükten sonra yuvalıkları dezenfaktan ilacı ile yıkayarak kafese takacagım zaman yuvalıklara ve kafes altlarına fırça ile opigal 5 kullanıyordum.Geçen hafta opigal 5 bitti.Üretimden kalktıgı için BİYOTEKNİK ' in BİYODUST toz adında 1kg lık ilacı kimseye sormadan aldım.Aldıktan sonra birkaç kümeste gördüm arkadaşlarım memnun olduklarını söyledi, bakalım kullanmaya başladım.(çok şükür benim kümesimde buzamana kadar herangi bir parazit ile karşılaşmamıştım, dedim ya periyodil olarak kullanırım...)

&&Tavsiye olarak degil, kümesimde kulladığımı paylaşmak istedim...

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Ben nasıl bitlerden kurtulduğumu yazayım tercih senin.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12679.0.html

http://www.topkim.com.tr/tr/products/?prodID=96

Kuşlara hiçbir zararı olmayan bir ilaç olan Crysamed-vet ile kuşların gözlerine gelmeyecek şekilde güzelce ilaçladım, komple yıkanmış gibi oldular. Kafes ve yuvalıkların her yerinede sıktım. 3 gün sonrada enselerine birer damla avromec damlattım. Bir kerede bitlerin kökü kazındı. Ancak aynı uygulamayı 15 gün sonra tekrar yapmak lazım, çünki bit yumurtaları çatlayıp çıkacaklar ve onlarıda temizlemen gerekecek. 15 günü geçirmeki yeni doğanlara ergenleşip yumurta yapma fırsatı doğmasın.

pvckafeskonya

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
yusuf yeşilbağ
Soyadı
pvckafeskonya
sevgili ali abdullah beyi söylediği ürünler doğru ürünler bende bayerin baymek ürününü sularına  vererek hallettim bit olayını ama bu uygulama önlem olarak yapılıyomuş.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Ben nasıl bitlerden kurtulduğumu yazayım tercih senin.

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,12679.0.html

Kuşlara hiçbir zararı olmayan bir ilaç olan Crysamed-vet ile kuşların gözlerine gelmeyecek şekilde güzelce ilaçladım, komple yıkanmış gibi oldular. Kafes ve yuvalıkların her yerinede sıktım. 3 gün sonrada enselerine birer damla avromec damlattım. Bir kerede bitlerin kökü kazındı. Ancak aynı uygulamayı 15 sonra tekrar yapmak lazım, çünki bit yumurtaları çatlayıp çıkacaklar ve onlarıda temizlemen gerekecek. 15 günü geçirmeki yeni doğanlara ergenleşip yumurta yapma fırsatı doğmasın.
Evet Bilal beydan kargo ile alıp kümesini bit saran arkadaşlarım kısa zamanda bu beladan kurtulduklarını bahsettiler.direk kuşların üzerinede sıkılıyormuş, böyle olunca kısa zamanda sonuç veriyor, malda tabiki kaliteli olunca sonuç mutlulukla bitiyor... ;)

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
ŞU FORUMU İŞTE BU YÜZDEN SEVİYORUM İLAÇLARI BULDUM ARKADAŞLAR İLGİ VE LAKANIZA TŞK EDİYORUM
AKŞAMA UYGULAYACAGIM İNŞ HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR