Gökhan YILDIZ.' Alıntı:zaten üretim yapan herkeste olması gereken 3 üründen 2 sini almışsın 3.sü ve en etkilisi ardap sprey dir, biyodustu yuvalıklara ve kafes altına fazla olmamak şartıyla serpe bilirsin, vilmectini ise kuşun ensesine enjektörün iğnesiyle toplu iğne başı kadar 1 damla damlatıp 1 hafta sonra tekrarlamalısın ondan sonra ayda bir uygulaman gerekiyor.
Elazığ da bi arkadaş satıyordu ardap spreyiFatih ÇELİK' Alıntı:Valla ben viltemeci 5 ml cekip suya kattimm ufahh bi siseye onudaaa kafese siktimm abicim olee bit yokk cok sukur ama.onlem.aldim ardap spreyi yok malatyadaa bide cok pahalii
6 cift kusa bunlar yter birde surekli temizlik yapiyorumm
canlı canlı video da yollayayım isterse Erkan cım..Erkan ERGÜN' Alıntı:Orhan abi profil resmin mi güzel yoksa kuş mu![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gökhan YILDIZ.' Alıntı:fatih kardeş sen sormuşsun ben cevapladım yapıp yapmamak sana kalmış, vilmectin kuşların kanına karışıp kanı zehirleyerek hayvanın kanını emen bitleri zehirler bu sayede bitleri öldürür, ya 2 damla suluklarına karıştır kuşlara içir yada dediğim yöntemi uygula şişeye koyup sıkmak hiçbir işe yaramaz, ayrıca ne kadar temizlik yaparsan yap bu bitleri hayvanın kendi vücudu ürettiği için illaki önüne geçmek için ilaç kullanman gerekir hiç olmazsa bir camsil kutusuna 1 yemek kaşığı elma sirkesini suyla karıştırıp kuşlara sıkabilirsin.
Tskler abicim aklimdaa olurOrhan ERGİN' Alıntı:Elazığ da bi arkadaş satıyordu ardap spreyi
55 tl gibi bişey...
bilgin olsun,,
10 numara bi ilaç...