Bit sorunu ilaç

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Arkadaşlar muhabbetler için illa özel kuş bitlerini mi almamız  lazım yada eczanelerde satılan anti bit paranit gibi ilaçlarda olabilir mi

devran27

Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Şanlı
zimec ilacını tavsiye ederim 1 damla ensesine damlatman yeterlidir.Ayda 1 kere uygularsın kuvvetli ilactır fazlası zarar verir.Eminönü kuş pazarından 20 liraya şişesini alabilirsin

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
kuşlarda görülen bit farklıdır eczanelerde satılan insanlarda görülen bitler için kullanılan ilaçlar işe yaramaz diye düşünüyorum. ardap spray- biyodust toz-vilmectin(ense damlası) 3lüsünü birlikte kullanırsan bitler kümesine yada kafesine uğrayamaz

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Murat NUR' Alıntı:
kuşlarda görülen bit farklıdır eczanelerde satılan insanlarda görülen bitler için kullanılan ilaçlar işe yaramaz diye düşünüyorum. ardap spray- biyodust toz-vilmectin(ense damlası) 3lüsünü birlikte kullanırsan bitler kümesine yada kafesine uğrayamaz
İnternette öyle bir yazı okudum ne derece doğru öğrenmek istedim bu dediğiniz ilaçları herhangi bir petshoptan temin edebilir miyim?

jumbosever

Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
kemal
Aman diyim dışı mışı her şeyi orjinal gibi duruyor diye ardap  alırken dikkat et, hatta bit üzerinde dene öyle al!! Al ama kesinlikle böcek üzerinde dene veya kokusunu bilen birine göster.
Ardap gibi spreylerin orjinalliği konusu artık eskisinden de karmaşık bir hal aldı.
Toz veya vilmectin güzel.

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Ali KEMAL' Alıntı:
Aman diyim dışı mışı her şeyi orjinal gibi duruyor diye ardap  alırken dikkat et, hatta bit üzerinde dene öyle al!! Al ama kesinlikle böcek üzerinde dene veya kokusunu bilen birine göster.
Ardap gibi spreylerin orjinalliği konusu artık eskisinden de karmaşık bir hal aldı.
Toz veya vilmectin güzel.
bana aslında spray tarzı bir şey lazım ama sıkınca kuşun gözünü etkilemeyecek tüyleriyle oynadığında zehirleme ihtimali olmayan bir spray arıyorum böyle bir ilaç var mı acaba

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Petshopta ucuz basit urunlar var genelde ama bulunduğunuz yerdeki petshopa bir sor, ardap sprey yada biyoteknik firmasının sprey olanı var bulabilirsen

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Murat NUR' Alıntı:
Petshopta ucuz basit urunlar var genelde ama bulunduğunuz yerdeki petshopa bir sor, ardap sprey yada biyoteknik firmasının sprey olanı var bulabilirsen

Kardeş kuşta bit olduğunu nasıl anlayacağız birde bize petshopçu yanına dişi almaya götürdüğümüzde söyledi ama çokta güvenemedim kaşınıp kabarıyor çok huysuz değil gece kafeste çok ses yapmıyor dışkılarıda bir arada hep

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Her kaşınan hayvanda bit olmaz, akşam kafese bir parça pamuk koy, gece alıp bak pamujta yuvalanirlar hemen

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Murat NUR' Alıntı:
Her kaşınan hayvanda bit olmaz, akşam kafese bir parça pamuk koy, gece alıp bak pamujta yuvalanirlar hemen

Çok sağolasın

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Murat NUR' Alıntı:

Kardeşim bu dediğin pamuk uygulamasını yaptım ama pamukta hiçbir şey yoktu ama kuşlar kaşınıyor farklı bir şey mi var acaba

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Eğer gece ışık kapalıyken rahatsız olup tunekte huysuzlanmiyorsa bit olmayabilir. Kadınının tek sebebi bit değil. Tüy değişiminde de kaşınır. Haftada 1 banyo ver ılık suya 3 damla elma sirkesi damlat. Rahatlar

Mustafa sayar

Üyemiz
Arkadaslar biraz once bende yavrular yesin diye kafes tabanina yem atmistim farkina vardim ki sari ufak bocekler gordum bit mi oluyor bu.Yemede baktim yemin icinde bu bocekler sicaktan dolayi yemin icinde turemis sanirim.Sari renkte gibi cok ufak bocekler.Ne yapcam sastim kaldim...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Murat NUR' Alıntı:
Eğer gece ışık kapalıyken rahatsız olup tunekte huysuzlanmiyorsa bit olmayabilir. Kadınının tek sebebi bit değil. Tüy değişiminde de kaşınır. Haftada 1 banyo ver ılık suya 3 damla elma sirkesi damlat. Rahatlar

Gece hiçbir huzursuzlukları yok kardeşim olduğu yerde uyuyor 2 kuşta ama dişi ilk geldiğinde çok kaşınmıyorrdu o da erkek gibi kaşınma başladı zaten dişiyi almaya götürdüğümde petshopçu bit var dedi yoksa bile benide huylandırdı dişi çok kaşınmıyor erkekte ilk baştaki gibi fazla kaşınmıyor dişi sirkeli suda banyo yaptı erkekte uzun zamandır banyo yapmıyordu su verdiğim halde sirke eklemeden banyo suyu vermiştim banyo yaptıktan sonra biraz azaldı kaşıntısı

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Mustafa SAYAR' Alıntı:
Arkadaslar biraz once bende yavrular yesin diye kafes tabanina yem atmistim farkina vardim ki sari ufak bocekler gordum bit mi oluyor bu.Yemede baktim yemin icinde bu bocekler sicaktan dolayi yemin icinde turemis sanirim.Sari renkte gibi cok ufak bocekler.Ne yapcam sastim kaldim...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim bu konuda çok bilgim yok geçmiş olsun ama kafesi genel bir temizle yemlik suluk ne varsa sıcak suda yıka o yemleride değiştir yuvalık halen daha duruyorsa o böceklerden yuvalık tada olabilir yuvalıkğıda temizleyip ilaçla ama önerebileceğim ilaç adı bilmiyorum bu konuda büyükler yardımcı olucaktır

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Murat NUR' Alıntı:

https://youtu.be/6GeAB4pmnlM kardeşim 10 dkda bir böyleler ama gece hiçbir hareketleri yok

kaandata

Yeni Üyemiz
Adı
kaan
Soyadı
yıldırım
Bioder ardap vilmektin ve son olarak behzatin satisa sundugu nobit var denemende fayda var

Naula55

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Şah
Daha ilaç kullanmadım kuşta bit olup olmadığından emin değilim kafesin dibine pamuk koydum onda da birşey yoktu sürekli kaşınıp sirkeleniyor kafasını kaşımak için  bir yerlere sürtüyor kafesi dezenfekte ettim kuşun sirkeli suda banyo yapmasını bekliyorum eğer geçmezse son çare ilaç alıcam

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
Kuşlar tüy değişiminde de bitlenmis gibi kasinirlar. Haftada bir banyo verin banyoya 3-4 damla sirke damlatin

Ersan çatal

Üyemiz
Adı
Ersan
Soyadı
Çatal
dün elime ardap sprey geçti sıktığımda görünen bütün bitleri öldürdüğüne şahit oldum ama tek başına yeterli olmaz ama bulunmasında büyük fayda var