BİT SORUNUNA EN ETKİLİ İLAÇ HANGİSİDİR.

mustafakorkmaz

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ürkmez
İYİ AKŞAMLAR .BİT SORUNUNA EN ETKİLİ İLAÇ NEDİR ACABA VE NASIL KULLANMAM GEREK İLACI.AQUA ARDAP KULLANDIM AMA ÇÖZÜM OLMADI.TŞK.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bit sorunu çok şükür yaşamadım umarım yaşamamda.Ne olu ne olmaz diye hazırlıklı olmak için Bugün doğa fuarından tavsiye üzerine CHRYSAMED VET denen bir sprey aldım.Kene bit pire sineklerde etkili olduğu ama petlere zarar vermediğini söylediler.Ben kullanmadım sadece tavsiye üzerine aldım belki sitede kullanan üreticiler vardır gerekli bilgiyi verirler

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
vilmectin kullanırım, enselerine birer damla, ayrıca arasıra da opikal5

neguvan ve keneson  bunlarda bit için bir ilaç

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
Remzi DEMİR' Alıntı:
Bit sorunu çok şükür yaşamadım umarım yaşamamda.Ne olu ne olmaz diye hazırlıklı olmak için Bugün doğa fuarından tavsiye üzerine CHRYSAMED VET denen bir sprey aldım.Kene bit pire sineklerde etkili olduğu ama petlere zarar vermediğini söylediler.Ben kullanmadım sadece tavsiye üzerine aldım belki sitede kullanan üreticiler vardır gerekli bilgiyi verirler
ben bu ürünü tavsiye üzerine aldım ve kullandım.
yaz ayların da üretimhanede oluşan uçan haşerelerin hepsine çözüm oldu.

AkSeA

Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
YILMAZ
Chrysamed-Vet buldum ben kullanmadım ama kullananlar var kullanmıs cok etkılı dıyorlar bende onlara guvenıp yarın kullanıyorum petlere falan da zarar vermemıs yuvalıkları falan komple kuslar varken kullanmıslar bısı olmamıs bende oyle yapacagım bakalım

mustafakorkmaz

Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ürkmez
CHRYSAMED VET  nasıl kullanılıyor acaba .kuşlara direk mi püskürtülüyor yoksa akafes boşaltılıyormu.tşk

tanertaner

Yeni Üyemiz
Adı
TANER
Soyadı
TANER
opikal 5 al yuvalara sıfır talaş la karıştır koy hem bit haşere olmaz hemde yavruların bacaklarında sakatlıklar olmasını engeller

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Baymec sularına koy içsinler bit pire ne ısırırsa direk ölsünler :) kuşların rahat etsin yüzlerce kuş a tek tek spreydir toz dur uğraşamazsın ;)

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
yuvalara opigal 5 enselerine bir damla ivomec damlatıryorum.şükür sorun yok

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yeni gelen kuşlarımın enselerine vilmectin ortama ardap yuvalıklarada keneson kullanıyorum bite rastlamadım

mitko

Üyemiz
Adı
mümin
Soyadı
aldemir
keneson vilmectin vs etkılı ılacları heryerde bulabılıyormuyuz ben ızmırdeyım nerden temın edebılırım acaba

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
  Ben bolfoyla çözdüm. Geçen sene benim başıma geldi. Allah kimseye vermesin. Kurtulana kadar ömrümden ömür gitti. Bolfo yada kenoson kullan. Biraz zamanını alacak ama bıkma. Hepsi temizleniyor. Opigal 5 piyasada yok. Ben bulup kullanamadım. Ama kurtulduktan sonra muhakkak her yavru aldığında yada her kafes temizliğinde mutlaka azar azar zeminde tava altında bulundur. Bulaştıktan sonra çok zor. Diğerlerini kullanmadım onun için bilmiyorum.
  Herkes sanırım yardımcı olmak istiyor ama bilmeden yazmayın arkadaşlar. Yarardan çok zararınız olabilir. Burada ustalar vardı bir aralar. Herşeyi biliyorlardı ama bugün kimseler kalmamış.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ever bende bolfo kullanıyorum.Çok şükür şu ana kadar bir sorun yok.

mitko

Üyemiz
Adı
mümin
Soyadı
aldemir
SOYLEDİĞİNİZ İLACLARI IZMIRDE NERDEN BULABILIRIM ACABA.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Hayvan ilaçları satan eczanelerden temin edebilirsiniz