bit ve ic parazit icin guncel ekonomik hangi ilaci kullanmaliyim?

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
20 kus icin kullanimi basit kuslari zehirlemeyen cok pahali olmayan bir ilac ariyorum.boyle camsille fisfis yapinca kusun gozune falan dokunmucak.tavsiyelerinizi bekliyorum.vilmectin diye biilac nasil acaba

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
yok mu bit ilaci kullanan bir yardim lutfen

Mehmet DEMÜRBÜLEK

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİRBİLEK
evet aslında çok iyi olur bende kuşu tutmadan yemlik ve sulukları çıkartmadan kuşa fısfısla direk sıkarak bit olayına çözüm olabilecek bir ilac arıyorum ayrıca ocepau diye bir ilaç varmış kullanan fiyat ve gramajı hakkında bilgi sahibi olan ve nerden temin edebileceğimizi bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

Çağrı SÜPAHÜ

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.youtube.com
Adı
Çağrı
Soyadı
SİPAHİ
Vilmectin i tavsiye ederim gerçekten etkili bir ilaç.Aynı zaman da ortamı domestos gibi çamaşır suları ile silerseniz iyi olur.Chrysamed in de bit ilacı çok güzel aynı zaman da toz olarak da bolfoyu öneriri.
Vilmectin 50 ml 10 tl
Chrysamed 250 ml 7 TL
Bolfo 10 tl olması lazım yer yer değişiyor fiyat bunları tarım ilaçları satan yerler de bulabilirsiniz.

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bildiğim kadarıyla vilmectin tek tek kuşların enselerine damlatılıyor ben o şekilde kullanıyorum. Başka kullanım şeklide mi var acaba arkadaşların istediği gibide mi kullanılıyor?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
vilmectini kusların karın bölgelerine yaglı kısmına bir damla damlatın 10 gun sonra tekrar damlatın yuvalıklarınızada bolfo toz kullanırsanız bitlerden eser kalmayacaktir.. üretimhane ortamındaki bitlerin cozumu icinde ardap sprey

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Endecto adlı ilacı 1 kez kullandım 1 yıldır hiç bit pire görmedim hala.
Çok etkili ve sadece kuşlar için üretilen ama bulunması zor bir ilaç.
Enseye 1 damla akıtmakla kullanılıyor bu da. Bulmak zor ama bu ilacı.

Veya Ardap kullanacaksın buun için çok iyi diyenler var.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İlaca gerek yok. Okaliptus yapraklarını kafeslerin yakınlarına bir yerlere koyarsanız bit gelmesin engeller (kokusundan dolayı). Yuvalardaki talaşlara da okaliptus yaprağını rondoda çekip koyabilirsiniz. Bitin en çok görüldüğü yer olan yuvalıkta bitten eser kalmaz. Kuşlara da zararı yoktur hatta okaliptusa bayılırlar.

unsal

Takipçi Üyemiz
Adı
unsal
Soyadı
ucak
okaliptüs en iyisi ama nerde
kendim diktim saksıya anca fidan oldu tabi tehlikeli biir ağaçolduğu için dikçek yer bulamadım.ilaçlarıda bulmak zor vilmectin bulunuyor ama onun da kullanım şekli kötü kuşları tek tek yakala enseye damlat
hayırlısı