Bit ve pirelere önlem için en iyi yol nedir?

tercuman2008

Üyemiz
Adı
Tercuman
39 çift mehabbet kuşum var. Malum yaz yaklaşıyor. Bit ve pirelerden korumak için elimden geldiği kadar temiz bakmaya çalışıyorum. Bit sipreyinin haricinde önerebileceğiniz toz şeklinde ilaçlar var mı? Çünkü spreyin pek yararlı olduğunu sanmıyorum. Bugün kuşçu toz halinde ilaç olduğunu söyledi ama güvenemedim öncelikle forumdaki değerli üreticilere sormak itedim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Sprey şeklinde Quiko ardap var bit ilaçlarının en etkilisidir. Toz olarakta genel olarak kullanılan Opigal-5 kullanabilirsiniz

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Sprey şeklinde Quiko ardap var bit ilaçlarının en etkilisidir. Toz olarakta genel olarak kullanılan Opigal-5 kullanabilirsiniz
ben iç ve dış parazitler için vilmectin kullanıyorum.kesin çözüm bence bu ve benzeri ilaçlar.sonuçta sprey ve tozda zeğir içeriyor kuşlarınıza zarar verebilirsiniz.

E

elaziz2316

Guest
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
    +3

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Arkadaşlar ardap'ı şu an Türkiyede bulmak oldukça zor hale gelmiş durumda ben şuan bulamıyorum.Pahalı olduğu için sipariş edilmediğini söylüyorlar.  ahaaa

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Baymec kullanın en iyisi o sularına veriyorsunuz toz olanı 200 kuşa tek tek nasılkullanacaksınız en az 100 çifti olanlar için  söylüyorum ;)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ben yuvalıkların icine opigal 5 kullanıyorum ayrıyetende quiko ardap kullaniyorum.. www.petsatis.com dan ardapi alabilirsiniz.. gecen bi arkadas önermisti sitede. bende aldım.. kalitelisi ama biraz pahalı.. olsun.. üretimhanede kusların sağlıgı icin paradan kacmamak lazım.. 3 yavru ölse zaten ardap parasi ediyor.. kapıda ödeme 71 tl ye mal oldu.. öneririm kullanın..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
yuvalıkların icine opigal 5 kullanıyorum ayrıyetende kuşların enselerine ve içme sularına vilmektin kullaniyorum..