Biteral verdim kuş hafiften sıyırdı gibi...

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Kusmaktan kurumaya doğru giden kuşa 1 damla biteral verdim.Kuş bir o yana bir bu yana uçmaya çalışıyor.Zaten zayıf düşmüş iyice tüneği tutturamıyor.İlk defa kullandım bu ilacı sizce bu halde izlemeye devam mı yoksa müdahale edeyim mi? Hoş etsem ne yapıcam onuda bilemiyorum ama...Bu durum ne kadar daha sürebilir aslında onu merak ediyorum.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
abiciğim bilmediğiniz  meretleri ne  diye verirsiniz ki gözünüzü seveyim  telefon var  aç  bi  tel  bi  dünya  üretici  bilincli  bilgili üstadlar var  hani  kim kim  diye  sormaya çekinsenizde  Selahattın  Baba  var  arar sorarsın  çok şükür  2011  den beri her  aradıgım beni geri çevirmedi..sizlere  öyle  yapacaktır....şuan  beklemekten başka  çare  yok...muhtemeln  kusacaktır  yine  zaman sonra  kendine  geldiğinde...yada mağlum ölür...

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
1 damladan fazla verdiysen kuşu öldürebilirsin.Ben kurumaya giden 2 kuşumda kullandım sonuç olumlu..Bir damla verdikten sonra arka arkaya 3 gün vitamin ver suluklarına.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
1 damladan fazla verdiysen kuşu öldürebilirsin.Ben kurumaya giden 2 kuşumda kullandım sonuç olumlu..Bir damla verdikten sonra arka arkaya 3 gün vitamin ver suluklarına.
..............bakınız  sıddık bey kullanmış...dediğim  gibi  lütfen  öncelikle  bi  bilgi  alın topiclere bakın sorun soruşturunuz öyle  kullanınız....geçmiş  olsun..

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Usta zaten kuş kötüye gidiyordu.Bende tanıdığım benden tecrübeli birilerine tabi ki sordum.Bu kuş zaten kusuyordu ne zamandır.3 gün öncede aniden çöktü hayvan.Mikostatin vs. kullandım.Düzelmediği için buradan bir abiyede sordum sağolsun flagyl'i söyledi.Ama koca ingiliz kuş ona kalmadan zaten parmak kadar oldu.Bende de okuyup araştırdıklarımdan kuruma gösteren kuşlarda etkili olduğunu öğrendiğim şeyi bulunduruyordum.Hem kuşlarınız ile ilgili özel msj atmayınız yazıyor profilinde.Bende doğal olarak arayamadım.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kardeşim  bu gibi  durumlarda çekinmeyiniz  arayınız....aramalarda  sıkıntı yok...özel de  sıkıntı  var  üstadı  yok  kuşum hıçkırdı    hapşırdı  dışkısı sarı  gözünü kırptı  gibi  gereksiz  sorularla  yorarlarsa  bakmaz  taib  keza  aşırı yogun yinede  siz  bi sıkıntı  oldugunda  işin  içinden çıkılmaz  hal  almadan  bi durak  önce  ara  sor...

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Bir daha kine ararım kısmetse artık ne diyim.Kuş 5 haftadır hafif kabarık haldeydi ama az birşey.Kusmanın önünü bir türlü alamadım sürekli hasta olmaya yer arıyor gibi bir hali vardı.Hafif bir ishal oldu ertesi gün parmak kadar oldu.Bende son çağre olarak gördüm 1 damla verdim.Kuş şimdi dibe çöktü uyukluyor belkide tünelin sonu gözüktü onun için bilemiyorum.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Yan etkisi olabilir mi acaba.Sormamda ki olay yan etkileri baya var hepside bitkinlik,baş dönmesi,nöbet,kordinasyon bozukları ve uyku hali gibi dahası da var.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
kuşlarını biraz dirençli görüyorsan yani canlı hareketli birşey olmaz.işi sağlama almak için yarinde bir damla ver.Üç gün vitamin takviye %90 düzelirler inşaAllah.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Emre CEYHAN' Alıntı:
Usta zaten kuş kötüye gidiyordu.Bende tanıdığım benden tecrübeli birilerine tabi ki sordum.Bu kuş zaten kusuyordu ne zamandır.3 gün öncede aniden çöktü hayvan.Mikostatin vs. kullandım.Düzelmediği için buradan bir abiyede sordum sağolsun flagyl'i söyledi.Ama koca ingiliz kuş ona kalmadan zaten parmak kadar oldu.Bende de okuyup araştırdıklarımdan kuruma gösteren kuşlarda etkili olduğunu öğrendiğim şeyi bulunduruyordum.Hem kuşlarınız ile ilgili özel msj atmayınız yazıyor profilinde.Bende doğal olarak arayamadım.
Merak etme kardeşim kurutmaya en güzel çaredir biteral ampul 3 gün sonunda vitamin ver Allahın izni ile hiç birşey olmaz sanırım tek ampul fiyatı 4.5 TL gayette ucuz ama kesinlikle 1 damladan fazla verme o zaman kesin ölür dikkat et ayrıca 3 günden fazlada verme

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Sağ olun valla abi ne diyeyim suç bende bile bile aldım kuşu.Çanakkale küçük yer ne kadar bir şeyler öğrenmek istesenizde edindiğiniz tecrübelerden farklı birşey bulamıyorsunuz burada ki üreticilerde.Kuş şu an dipte zaten çok zayıftı kabarık vaziyette uyukluyor.Sabahı bekliyecez beraber.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Çok şükür kuş tüneğe çıkmış.Tünelde yol daha varmış demek.Bugün de versem mi ilaçtan acaba korkuyorum da kuş tekrardan nöbet falan geçiricek diye.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bugünde vermelisin.İşi sağlama almak için.Sonra 3 gün vitamin takviyesi.Slm

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kuşunda kusma yapmaz.Akşem sekizde verince sabah erken vitaminli suyu vermeyi unutmayın.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Yok ilaç değil abi benim kuşta kusma var o yüzden kaç aydır kusa kusa kendini bitirdi.Kusmayı da artık keser mi acaba diye sormak istedim.

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Bilezik yok yerli üretim 1 yaşında abi.Elimde bir de amca oğlu var onda hiç bir sorun yok.Kötü bakılıyordu bunlar.Mamayı bir yavruyken birde bende gördüler.Dişi olan hasta 4 gün önceki fotograf.Hep hafif kabarıktı.

Bu da amca oğlu erkek.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kuşta büyük ihtimal kursak mantarı olabilir.Talı şeyler ihtiva den hiçbir besini vermeyin.Mama vermeyin.KUşunuz kusmadanda zayıflamış olabilir.Eğer rahatsızlığı kursak mantarı ise flagly vermenizi tavsiye ederim.Slm