BİTKİSEL BAĞIŞIKLIK GÜCLENDİRİCİ (BEHSAT TİĞİZ BATMAN)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
-- End quote ---
ÇEVİRİSİ
ImmuPlus AFS Toz ve Suda Çözünür Conc.Powd er

(Optimum Vücut Defansçi ve İyi Sağlık bakımı için)

Bugünün Çiftlik ve kümes hayvanları yetiştiriciliği, aşıların sık başarısızlık, hatta yeni nesil antibiyot iklere karşı bakterile r ve virüsler ve yeni direniş mutasyona uğramış suşların ortaya çıkması sık görülür. Gerilmele r çeşitleri; viral, bakteriye l ve diğer sorunlar; böcek ilacı ve antibiyot ik kullanımı, çeşitli hastalıklar ve mortalite hayvanları ve kümes hayvanları kuşlar ön bulunmakt adır bağışıklık sistemini n zayıflamasına neden yem mikotoksi n varlığı. Gelenekse l kimyasal ilaçlar, aşılar ve antibiyot ikler başarısız başlamışlardır Böyle bir durumda, biz güçlü bir bağışıklık sistemi ile kendisini savunmak için vücudun yeteneğini optimize etmek gerekir. ImmuPlus AFS, benzersiz bir Bitkisel Yem Desteği nedenle vücudun savunma ve kümes hayvanları ve çiftlik hayvanların bağışıklık-yeterlilik optimize etmek için geliştirilmiştir.

ImmuPlus AFS vücudun bazı hazırlamak temel olarak bu maddeleri kullanan Pro-vitamin benzersiz ve bu Terpenler, Fenoller, Amino asitler, Doğal Vit-C ve Vit-E ve Oligosakk aritler olarak Pro-besin vb içeren, seçilmiş doğal bitkilerl e hazırlanan immunoloj ik ve metabolik fonksiyon ları, vücudun savunma optimize iyi sağlık ve üretimi teşvik etmek ve viral, bakteriye l ve diğer enfeksiyo nlar ve hastalık olasılıkları en aza indirmek için. Onlar patojenik mikro-organizmaların büyümesini engelleye n ve immünglobulinler, antikorla r ve diğer bağışıklık bileşenlerin optimum üretim kolaylaştırır.

ImmuPlus AFS monosit-makrofajlar oluşumu için kemik iliği hücrelerinin kök uyardığı ve boyutu arttırmak için yararlı bulunmuştur, sayı, fagositik aktivites i ve makrofaj gibi heterophi ls / nötrofiller ve NK hücrelerinin aktivites inin hücre içi öldürme kapasites i. ImmuPlus AFS toplam lökosit sayısı, mutlak lenfosit sayısı yanı sıra T-hücre olgunlaşması artırır. ImmuPlus ayrıca düzeyi ve anneden yeni doğan civcivler in maternal bağışıklık, buzağıların pürüzsüz geçişi artırmak olabilir, çocuklar vb ImmuPlus geri yükler ve bağışıklığı konak bağışıklık durumunu düzeltir.

KULLANIM ŞEKLİ:

Optimum seviyeler de sağlık, yaşanabilirlik ve performan sı elde etmek için non-spesifik savunma mekanizma sı ile birlikte hücresel ve bağışıklık sistemini n sıvısal komponent leri optimize etmek için.
Bağışıklık bastırıcı ve hastalık bakteri, virüs ve parazitle r vb neden olarak zorluklar karşısında güçlü vücudun savunma ve optimum bağışıklık fonksiyon ları, korumak için
Anneler onların daha iyi sağlık ve yaşanabilirlik için yumurta ve kolostrum aracılığıyla yeni doğmuş civciv ve hayvanlar, optimum annenin bağışıklık pürüzsüz geçişi için.
Daha uzun süre konaklaya n ve daha yüksek antikor titreleri için aşılama programla rı daha iyi tepki yardımcı olmak.
Tekrarlay an sağlık sorunları karşısında beslenme desteği için.
Birçok yan etkileri var antibiyot ik kullanımı olmadan önleme ve sub-klinik mastitis kontrolü yardımcı olmak.
Klinik mastitis olarak, daha hızlı iyileşme yardımcı antibiyot ik destek ve doğal bağışıklık ve nötrofil seviyesi ve aktivites i, makrofajl ar, lenfositl er ve immün geliştirerek, tekrarını önlemek
ImmuPlus AFS adı ImmuPlus AFS Suda çözünür Conc altında, ayrıca suda çözünür konsantre formda (su içinde verilen ya da düşük inklüzyon besleme hızı ile karıştırılmış olan) mevcuttur . Toz.
KATILIM ORANI BESLEME:

ImmuPlus AFS Toz
  ImmuPlus AFS Suda Çözünür Kons. toz

Kanatlı ve Çiftlik Hayvanları için
  Marş yem ton başına 500 gr.
  Marş yem ton başına 50 gr.

Çiftlik Hayvanları, hayvanlar, Kaninleri n, Felines, tavşan vb bireysel yemleme için
  100 kg vücut ağırlığı başına 6 gr.
  100 kg vücut ağırlığı başına 0.6 gr.

SUNUM:

ImmuPlus AFS Toz: ImmuPlus AFS Suda Çözünür Kons.
Toz: 1 kg ve 25 kg'lık Paketi, 10 gram ve 50 gram poşet
1 LİTRE SUYA  1 GRAM KATIP HAFTADA BİR KUSLARIN SULUKLARINA VERİYORUM..  DOĞAL BİR DİRENC ATTIRICIDIR.. BAGISIKLIK SİSTEMİNİ GÜCLENDİRİR.. ANTİBİYOTİK KULLANMADAN ÖNCE  MUTLAKA KÜMESLERİNİZE Bİ DENEYİN.. TAVSİYE EDERİM.. SAYGILAR

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
teşekkürler.Hemde burnumun dibindeymiş yerleri, müsait olduğumda  gidip biraz sohbet edelim, belki başka bir şeylerde çıkar bizim için.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
güzel bir ürüne benziyor Behsat usta, eline sağlık. İçeriği ile ilgili biraz bilgiye ulaştım ve müsadenle paylaşmakta fayda gördüm.

ImmuPlus AFS İÇERİĞİ

Tinospora cordifolia, (Guduchi bitkisi - Guduchi meyvesi)

Withania ashwagandha, (Ashwagandha bitkisi - Hint hinsengi - Kış Kirazı)

Emblica officinalis, (Indian gooseberry bitkisi - Hint bektaşi üzümü)

Ocimum sanctum, (Indian sweet basil bitkisi - Hint reyhanı)

Andrographis paniculata, (Green chirayta bitkisi - Hint ekinezyası)

Azadirachta indica, (Neem bitkisi - Neem ağacı)

Mangifera indica, (Mango bitkisi - Mango ağacı)

ve şeker ve içeriyormuş.

ImmuPlus AFS içeriğini bulduktan sonra bu bitkilerin tümünü hem yerli hem yabancı kaynaklardan araştırdım, işin ilginç tarafı hepsi Hindistana özgü (özellikle Himalaya dağları bölgesine) olmaları. Çoğunun tıbben kullanımı Hindistanda yüzyıllara dayanıyor, modern tıpda ise istisnasız hepsi kullanılıyor. Bence ImmuPlus AFS eğer idda ettiği gibi tüm bu bileşikleri barındırıyorsa üretimhanelerdeki ecza dolaplarını boşaltıp herşeyi çöpe atabiliriz.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
güzel bir ürüne benziyor Behsat usta, eline sağlık. İçeriği ile ilgili biraz bilgiye ulaştım ve müsadenle paylaşmakta fayda gördüm.

ImmuPlus AFS İÇERİĞİ

Tinospora cordifolia, (Guduchi bitkisi - Guduchi meyvesi)

Withania ashwagandha, (Ashwagandha bitkisi - Hint hinsengi - Kış Kirazı)

Emblica officinalis, (Indian gooseberry bitkisi - Hint bektaşi üzümü)

Ocimum sanctum, (Indian sweet basil bitkisi - Hint reyhanı)

Andrographis paniculata, (Green chirayta bitkisi - Hint ekinezyası)

Azadirachta indica, (Neem bitkisi - Neem ağacı)

Mangifera indica, (Mango bitkisi - Mango ağacı)

ve şeker ve içeriyormuş.

ImmuPlus AFS içeriğini bulduktan sonra bu bitkilerin tümünü hem yerli hem yabancı kaynaklardan araştırdım, işin ilginç tarafı hepsi Hindistana özgü (özellikle Himalaya dağları bölgesine) olmaları. Çoğunun tıbben kullanımı Hindistanda yüzyıllara dayanıyor, modern tıpda ise istisnasız hepsi kullanılıyor. Bence ImmuPlus AFS eper idda ettiği gibi tüm bu bileşikleri barındırıyorsa üretimhanelerdeki ecza dolaplarını boşaltıp herşeyi çöpe atabiliriz.
Bunların hepsi var icersinde günay usta.. icinde yazdıkları olmazsa zaten sonuc vermiyor.. hatta bu urunu insanlar bile kullanıyor.. özelikle büyükbaş hayvanlarda cok sık kullanılan bi ürün.. denemedigim hicbir ürünü paylaşmam.. dogrudan bu canlının bagısıklık sistemini uyarıyor.. metobolizma hemen harekete geciyor gözle görülür bir fark var..  en azından bilgiyi sadece kendimize saklamıyoruz.. bazıları gibi.. paylaştıkca hersey güzeldir..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Bunların hepsi var icersinde günay usta.. icinde yazdıkları olmazsa zaten sonuc vermiyor.. hatta bu urunu insanlar bile kullanıyor.. özelikle büyükbaş hayvanlarda cok sık kullanılan bi ürün.. denemedigim hicbir ürünü paylaşmam.. dogrudan bu canlının bagısıklık sistemini uyarıyor.. metobolizma hemen harekete geciyor gözle görülür bir fark var..  en azından bilgiyi sadece kendimize saklamıyoruz.. bazıları gibi.. paylaştıkca hersey güzeldir..
o zaman ürün resimlerini de paylaşalım tam olsun  :)

Orijinali (Hindistan ürünü)

Türkiyedeki patentli ürün

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
o zaman ürün resimlerini de paylaşalım tam olsun  :)

Orijinali (Hindistan ürünü)

Türkiyedeki patentli ürün

[/quote

Ellerine sağlık günay usta.. paylasımlarımız elbette devam edecek. (kendimize müslüman değiliz ) üreticiler bildiklerini sadece kendilerine saklarsa.. Türkiyede kusculuk bir nebze ilerlemez.. Paylastıkca bilincli üreticide artar dostlukta.. Tüm üreticileri paylasımlara davet ediyorum.. Sakladıklarınız sizinLe mezara gitmesin :)

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
Bugün ithalatcı firmaya gittim ve oradaki veteriner hanımla bayağı bir sohbet ettik konu üzerine Kesinlikle hayvanlarda etkili olduğunu hastalık sırasında verilen antibiyotiklerin etkisinin daha fazla olduğunu ve hatta kendilerininde yemeklerde bazen kullandığından bahsetti.tamamen doğal masada baharatlıkta bile varmış. 1kg pakette bir ürün aldım, Yarın mama ile vermeye başlayacağım içeriğinde suda eriyen formundanda bahsediyor onuda getirip getirmeyeceklerinide sorayım, satıştaki ürün suda erimiyormuş, yem katkısı.

Birde bu dezenfektanı sordum oldukça faydalı ama tekil kullanım için çok fazla,yalnızca 1kg lık ambalajda satılıyor.İlk fırsatda onuda alacağım, süper bir ürün.
http://prontech.com.tr/

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cengiz BASUT' Alıntı:
Bugün ithalatcı firmaya gittim ve oradaki veteriner hanımla bayağı bir sohbet ettik konu üzerine Kesinlikle hayvanlarda etkili olduğunu hastalık sırasında verilen antibiyotiklerin etkisinin daha fazla olduğunu ve hatta kendilerininde yemeklerde bazen kullandığından bahsetti.tamamen doğal masada baharatlıkta bile varmış. 1kg pakette bir ürün aldım, Yarın mama ile vermeye başlayacağım içeriğinde suda eriyen formundanda bahsediyor onuda getirip getirmeyeceklerinide sorayım, satıştaki ürün suda erimiyormuş, yem katkısı.

Birde bu dezenfektanı sordum oldukça faydalı ama tekil kullanım için çok fazla,yalnızca 1kg lık ambalajda satılıyor.İlk fırsatda onuda alacağım, süper bir ürün.
http://prontech.com.tr/
yeme katılan formu 10 kg yeme 10 cay kasigi hesabıda.. mama da kullanılabilcek miktarı sordunuzmu kendilerine? doz aşımından sorun olacagını sanmıyorum gerçi
Ayrıca o dezenfektanıda paylaşmıştım..harika etkili bişi yanlız cok pahalı anca birkac üretici alıp bölüşür..

BaSuT

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.bstkafes.com
Adı
cengiz
Soyadı
Basut
onladaki bilgi yem üzerine biz kendimize göre ayar yapacağız ama civcivlerdeki miktarı baz alarak başlayacağım ve gözlemleyeceğim fazla verilmesi ticari kayıptır  tamamen doğal oluşundan dolayı fazlalığın zararı olacağını bende zannetmiyorum.ilk gün 2kg mamaya 1 tatlı kaşığıyla başlayacağım
Yalnız dezenfektanları müthiş.suyun moleküler yapısını bile değiştiriyor.Köpük bardağa su koyabilirsiniz fakat dezenfektanlı suyu koyunca köpük bardaktan sızıyor, o derece ince noktalara ulaştığının testiymiş.Ben kümesten hastalığı birtürlü atamadım inşallah bunlar sayesinde kurtulurum

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cengiz BASUT' Alıntı:
onladaki bilgi yem üzerine biz kendimize göre ayar yapacağız ama civcivlerdeki miktarı baz alarak başlayacağım ve gözlemleyeceğim fazla verilmesi ticari kayıptır  tamamen doğal oluşundan dolayı fazlalığın zararı olacağını bende zannetmiyorum.ilk gün 2kg mamaya 1 tatlı kaşığıyla başlayacağım
Yalnız dezenfektanları müthiş.suyun moleküler yapısını bile değiştiriyor.Köpük bardağa su koyabilirsiniz fakat dezenfektanlı suyu koyunca köpük bardaktan sızıyor, o derece ince noktalara ulaştığının testiymiş.Ben kümesten hastalığı birtürlü atamadım inşallah bunlar sayesinde kurtulurum
cengiz bey özelikle hastalık varsa.. dezenfektanıda şiddetle tavsiye ederim.. kümesinizin belirli kısımlarına bakteriler yerleşmiş ve dezenfektanlara bagısıklık sağladıkları icin hastalıktannn kurtulamıyorsunuzdur..

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Cengiz BASUT' Alıntı:
güzel bilgiler eklemeşsiniz Cengiz bey, PronTech dezenfektanı inceledim ama şöyle bir sıkıntı var bu dezenfektanda. PronTech büyük baş hayvancılıktaki belirli bakteri, mantar ve virüs grubuna hitab ediyor...bizler için çok da uygun bir dezenfektan değil. PronTech kanatlı sektöründe de kullanıldığı yazıyor ama dediğim gibi hangi hastalıklara karşı kullanıldığını okuyunca pek de etkili görünmüyor...sitesinden alıntı yapıyorum.

PRONTECH Hangi Hastalıklarda Kullanılır

*Şap
*Mantar
*Anthrax(şarbon)
*Brucellozis
*Leptospirozis
*Listeriozis
*Mastitis
*Ruam(malleus)
*Tüberkülozis

Yani kafes kuşçuluğunda pek de rastlanayan hastalıklarda kullanılıyor. Bizlerin ihtiyacı olan daha kompakt bir ürün, yani tek bir dezenfektanla A-Z her türlü bakteri, mantar ve virüslere etkili olan birşey. Böyle bir ürün var ve Türkiyede satılıyor. Bu ürün hakkında geçen yıl bir yazı yazmıştım, isterseniz bir inceleyin ondan sonra dezenfektan konusunda kararınızı verirsiniz - http://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,13754.0.html