bitle mucadele yardim

ugue

Üyemiz
Adı
ugur
Soyadı
çam
Slm arkadaşlar 2 çift muhabbet kuşum var kafase bitleri nasıl yaklaştırmam evde soba yaktigimdan bitlendiler ilaç kullandım  ama farklı yöntemler var mi ilaç kullanmadan

sehzade42

Uzman Üyemiz
Adı
Osman Sami
Soyadı
ŞEN
evet.. doğal yollardan tedbir alabilirsiniz ama bit geldiyse bertaraf edemezsiniz. ilaç kullanmanız şart..

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
bende aynı dertten müzdaribim araştırmalarıma göre çare muhteşem üçlü (vilmectin + ardap sprey + biyodust toz) . ben bunlardan ardap spreyi alamadım onun yerine biyotekniğin perdap ını aldım.
vilmectin = kuşların ensesine damlatılıyor, bitler kuşun kanını ememesin ve ilerisi için koruyucu olsun diye
ardap =bitleri ve larvalarını yok ediyor sprey.
biyodust = yuvalığa ve kafesin bazı noktalarına pudra gibi serptiğinde bitlerin buralara ulaşması yuvalanması engelleniyor.

murat nur

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
nur
bu arada galiba şuan yurdun birçok bölgesinde mevsim geçişinden dolayı bitler ortaya çıktı. 2 haftadır bir sürü arkadaş aynı dertlerle uğraşıyor.

ugue

Üyemiz
Adı
ugur
Soyadı
çam
Avı sprey kullandım bit kalmadı gibi ama doğal yollardan mücadele etmek istiyorum

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
ardap sprey yada blotic kullanbilirsiniz ama en etkilisi ardaptır pahalıdır ama çok etkilidir.