bitlerle mucadele etmenin yontemi ( behsat tigiz )

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Ozellikle yaz havalarda sicaklarla ureyen hasereler yuzunden bir cok arkadasimiz bu konuda sikayetci sizlere degerli abim ruhi saruhanin benimle paylastigi bir bilgiyi veriyorum, karinca yagi bu yag ortamda bulunan hasereleri uzak tutuyor, hamam bocekleri icin kullanilan ici bosalmis, plastik aparatlar var,karinca yagini bu aparin ustune birkac damla damlatiyorsunuz, kumesinizin belirli bolgelerine koyuyorsunuz, kumesiniz haselerden ve bitlerden uzak durmus oluyor, ruhi saruhan abime bilgi icin burdan tsk ediyorum, sevgide bilgide paylastikca cogalir saygilarimla

asil_35

Üyemiz
Adı
asil
Soyadı
özkal---İZMİR-TİRE
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER BEHZAT BEY BU YAĞI BAŞKA NEYİN İÇİNDE KULLANABİLİRİZ .YADA İÇİNE DAMLATCAĞIMIZ  O PLASTİKTEN NERDEN BULABİLİRİZ

Erinmore

Takipçi Üyemiz
Adı
Abdurrahman
Soyadı
Korkmaz
Karınca yağı değil de, karınca yumurtası yağı diye satılıyor aktarlarda. Bir ara istenmeyen kılların dökülmesinde çok faydalı diye pazarlanmıştı :) ve ciddi rağbet görmüştü. Yani hemen hemen her aktarda vardır. Fakat Behzat bey'in söylediği karınca yağı ile benim söylediğim karınca yumurtası yağı aynı şey mi emin değilim. Selamlar.