Bitlis ahmet öndül abime ziyaretim

ceymis11

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.guineapig.9f.com
Adı
Nedim
Soyadı
GÜLER
ufff one yaa hafta sonu kesin bitlisteyim:D abi istanbuldan otobusmu kaldırsak bitlise tandırı yemeye gider die bi tabela onune :D:D

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Arkadaş bu ne güzel kuzudur :) Ramazan geliyor kaldırın bu fotoları. Bi yerimize bişi olcak :)

E

elaziz2316

Guest
    Bu kuzuların birtanesi ancak Selahattin abiye yeter. 15 kiloluk kuzu zaten. Pişince de biraz azalır. Kemikleri de çık. Birtanesini ancak birkişiye yeter. :)

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
İsmail bey güzel bir paylaşım güzel fotoğraflar teşekkürler.Benim bile canım çekti alkisd alkisd alkisd
Arkadaşlar Bitlise yolu düşen arkadaşları beklerim biz yemeyide severiz yedirmeyide.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
ALLAH muhabbetinizi artısın.mubişlerinde maşallahı var...
ama şimdi büryan resimlerini de görünce tüm dünyam degişti..... alkisd alkisd alkisd alkisd

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Ahmet Öndül' Alıntı:
İsmail bey güzel bir paylaşım güzel fotoğraflar teşekkürler.Benim bile canım çekti alkisd alkisd alkisd
Arkadaşlar Bitlise yolu düşen arkadaşları beklerim biz yemeyide severiz yedirmeyide.
Ahmet abem yola çıktım bile  rotfl

E

elaziz2316

Guest
Ahmet Öndül' Alıntı:
    Allah razı olsun. Kimbilir belki birgün nasip olur inşallah.