kanaryanın tüneğinde yine 3 tane bit vardı bugün biyodust tozu ızgaranın altına serptim birazda kafesin köşelerine ve tüneklere kanaryaya bir zararı olurmu yemeye filan çalışmaz değilmi
varsa vilmectin takviyesi yapabilirsin ya da yeni ismiyle zimec. eğer bulmakta sıkıntı çekersen eminönünde kuş pazarında zimec ilacını bulabilirsin 20 lira çok kuvvetlidir fazla dökme 1 damla yeter ayda 1. kafes içinde güzel deterjanlı sıcak suyla iyice yıka
varsa vilmectin takviyesi yapabilirsin ya da yeni ismiyle zimec. eğer bulmakta sıkıntı çekersen eminönünde kuş pazarında zimec ilacını bulabilirsin 20 lira çok kuvvetlidir fazla dökme 1 damla yeter ayda 1. kafes içinde güzel deterjanlı sıcak suyla iyice yıka
açıkçası o kimysala ilacı pek kullanmak istemiyorum son çare kullanabilirim pencere kenarında sürekli bit ürüyordu oraya serptim çok iyi sonuç aldım tozun üstünde bir sürü gebermiş dahada yürümüyorlar muhabbetlerin kafese dokunmadımda yanında kanarya var hemen onun kafes altlarına biyodust serptim kıyı köşelerede umarım vilmectine gerek kalmadan geberir analı oğullu bitler