BöCek istilası acil yardım

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
S.a arkadaslar üretimhanemde böcek üremeye baslamıs hamam böceginden daha kucuk böcekler..kutuluklarda opigal5  kullanıyorum.. ve ayriyeteden ardapın orjinalini aldım.. ama ardapta ve opigal 5 te bunları öldürmüyor. acıl yardım ne yapmam lazım.. bi ilac aldım.. delta safa sc 50 < diye bir ilac suyun icine karistirip püskürtülerek kullanıyor.. iceriginde kuslara zaorarlıdır diye yazmıyor ama yinede kullanmadan önce yorumlarınızı almak istedim.. kafama takılan ardap neden bocekleri öldürmüyor?

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Kardeşim benim de başıma gelmişti keneson isimli ilaç var toz halinde bebek pudrası gibi dok gitsin.Tertemiz yapıyo.Ayrıca kokusuz toz olduğundan kuşların üzerine bile döküyorum sıkıntı yok.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Kardeşim benim de başıma gelmişti keneson isimli ilaç var toz halinde bebek pudrası gibi dok gitsin.Tertemiz yapıyo.Ayrıca kokusuz toz olduğundan kuşların üzerine bile döküyorum sıkıntı yok.
+1

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Virkon adlı dezenfekteni kullanabilirsiniz. Kuşlarada herhangi bir zararı yoktur ve rahatsız edici bir koku yaymaz. 50 gr lık poşetlerdede satılıyor. 50 gr mı bile size uzun süre gider. Linkten ayrıntılı olarak inceleyebilirsiniz
http://www.virkon.net/

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
sahin hocam direk toz olarak mı döküyorsunuz yoksa sulandırarak sprey seklindemi kusların üzerine gelirse zararı olmuyor demi?

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
Aslan ÖZTÜRK' Alıntı:
Keneson bu tür haşerelere karşı en büyük favorimdir.yuvalıklara koyduğum talaşa karıştırıyorum az bişey ne bit ne pire

kuşcuusta07

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.kuscuusta07.tr.gg
Adı
Yavuz
Soyadı
usta
Merhaba,
Behzat kardeş Şu böceklerin resimlerini çekip eklermisin.Eğer düşündüğüm şey ise Arkadaşların söylediği paraziterlerin etkili olması  Mümkün değil.
Saygılar.