Böcek kovucu cihazlar

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Evimizde kuşlarımızla birlikte yaşıyoruz şimdilik 3 çift kuşumuz var. Ancak evde beslediğimiz sadece kuşlar değil icon_wall karıncalar çok fazla ve her odada... Özellikle kuşlarımızın yemlerine ortakçılar sonra bizimkilere..Böcek kovucu cihazlardan almayı düşündük. Bir çok haşere için Fare, Sıçan, Hamamböceği, Kalorifer Böceği, Bit, Akrep, Karınca, Pire, Örümcek, Cırcırböceği, Kene, Tahtakurusu, Kırkayak, Güve, Kızılgöz, Kulağakaçan vs.
Ancak kuşlara zararı olur mu onu bilmiyorum. Kuş kovucu tipleride var ama bu sadece haşere kovucu. Bilgisi olan, kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler,

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
pek bi bilgim yok ama forumda daha önce tartışılmıştı bu tip cihazların yaydığı ışınlar kuşlarada büyük zarar verebiliyor o sebeple cihazdan vaz geçmenizi öneririm alttaki topic i inceleyebilirsiniz

http://www.muhabbetkusuureticileri.org/tr/Forum/index.php/topic,5763.0.html

öne çıkanlar ise

ORÇUN AST' Alıntı:
neguvan toz serpin ne insana ne karıncaya nede kuşlara zararı var kokusuna kaçıyolar
Yılmaz KURŞUN' Alıntı:
  Zemine Opigal-5 serpiniz, fırça ile duvarlara sürünüz 1 gün sonra hepsi geldikleri gibi gideceklerdir.

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Bizim evimiz yüksek giriş ve bahçeye bakıyoruz 2 taraftan. Altımız da boş olduğu için ilk bize geliyorlar. Uygulayacağımız sistemin uzun ömürlü olması lazım o nedenle ilaçtansa böyle bir cihazı düşünmüştüm. Cihazların evcil hayvanlara zarar vermediği yazıyor ama kuşlar da emin olamadım. Çok teşekkürler..

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
tülinaydın' Alıntı:
Bizim evimiz yüksek giriş ve bahçeye bakıyoruz 2 taraftan. Altımız da boş olduğu için ilk bize geliyorlar. Uygulayacağımız sistemin uzun ömürlü olması lazım o nedenle ilaçtansa böyle bir cihazı düşünmüştüm. Cihazların evcil hayvanlara zarar vermediği yazıyor ama kuşlar da emin olamadım. Çok teşekkürler..
confusedtw

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Sanırım öyle. Bende bildiğimiz yöntemlerle (zirai ilaçlarla) deneyeceğim.  ::)