Böceklerde neyin nesi?

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan

Arkadaşlar az önce pvc box olan kafesi temizlerken balık kemiği, yemlikler, plastik ve boşluk olan her bölgede küçücük koloni halinde siyah böcekler var. Pire olduğunu düşünmüyorum herhangi bir zıplama falan yok. Daha önce bu tür böcekler ile uğraşanlar varsa bunlardan nasıl kurtulabileceğimi ve kuşlara herhangi bir zarar verebilir mi, daha doğrusu genel bütün bir bilgi paylaşırsanız çok memnun olacağım saygılar ve sevgiler.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
ben karşılaştım lanetlerle kanaryaların bir kaçı ölümden döndü atta bunlardan oldugunu varsayıyorum cunku ılaclattıktan sonra kuşlar kendıne geldi evi ilaçlattım ve avimec adlı ilaci aldım 2 aydır rahatım

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
ardap kesin çözüm hergün sıkın yuvalık ve kümese 1 haftada biterler geçmiş olsun

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Bunlar bile bu hobiyi evde gercekle$tirmemek icin yeterliler benim acimdan  ::)

Tek beslemek ayri, yuvalik ile ugra$mak ayri, ...

Ardap kullanirken havalanmayi kapatin, yem ile suyu kafesten alin ve kiyilara ve kö$elere fis fislayin, i$iktan ho$lanmazlar, gece ava cikarlar, ak$am 5 dakikada heryeri halledersiniz, ... 1 uygulama sizi 6 hafta rahatlatacaktir, ... kolay gelsin  ;)

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Pek i bu ardap isimli ilacı kullanırken kuşlar kafeste olsa bir sıkıntı olur mu ve ardap'ı nereden temin edebilirim?

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Ku$lara bir$ey olmaz !!!

Petshoplara bir bakin, boyut boyut ce$itleri var, ben 750 ml olanina 20 € veriyorum, bitmeside 5 dakikami almiyor, fakat rahatim, arti, tala$ima, yuvaliklarima, heleki yeni yaptiklarima, odun cubuklarima, yani siviyi emebilen her$eye akinti olasiya kadar fis fislamak gerek, ... sinekler dahil tek temas ile ölüyolar, ... gözlere dikkat sikarken, arti, sikarken nefes almayin, önce alip uzun uzun verin, maskeye gerek yok, fakat zararida olmaz  ;) karar sizin !

Bula$ik süngerlerinede fis fislayip bunu yuvaliklarin üstüne koyabilirsiniz, bende öyle yapiyorum, ... adi üstünde, sünger  ;) arabanin aynasi altindaki koku agaci gibi farz edin  ;)

Kolay gelsin  :)

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Rica ederim, kolay gelsin  ;)

Bu tür durumlar her kümeste olur, bende yok diyene  :) gecin, ...  ::)  ;)

O yüzden az cok ve bazi durumlara özen gösteren yerlerden ku$ alin, ... !

Petshoplar kismen Bitshop cikabiliyor, iyilerini tenzih ediyorum !

Avrupada bile, para olduktan sonra i$in ucunda, bu tür önlemler arka plana atilir, ... o dükkan sahibi bitden gecilmiyordur, yaninda ya$iyanin vay haline  :D ka$inti basti  :D

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan
Arkadaşlar bana güvenilir bir site veya dükkan adı verebilecek varmı. Durum çok ciddi bayağı ilerlemiş en kısa sürede halletmem gerekiyor :(

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
en etkili bit ilacı BOLFO toz. bitlerin olduğu yüzeylere her yere elinizle sürün bu tozu. 3 gün sonra bit diye birşey kalmaz.. hemde ucuz pakedi 5 tl falan.

Salih KARAVUŞ

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİH
Soyadı
KARAVUŞ
http://www.petsatis.com/?urun-49-Quiko-Ardap-Spray-750-ML--Orjinal-Urun-.html

burdan temın edebılırsınız yalnız bu ılacı alırken dıkkat edın sahtelerı var orjınal ıle sahte arasındaki fark orjınalın ustunde yazılar metale boyanarak yazılmış sahtelerın ustundekı yazılarda bır kâğıt uzerıne yazılıp kutunun uzerıne yapıştırılmış aynı 2.5 lt kolaların etrafındakı kâğıt gıbı

sıze tavsıyem kuşlarınızı başka bır kafese alın bu pvc box catı gıbı sureklı gunes gören bı yere çıkarın bır hafta orda kalsın ve orada puskurtmelı ılac kullanarak ılaclayın benım camın onunde cılek vardı onlar bıtlenmıştı onlardan kurtulmak ıcın zıraatten bıt ılacı almıştım cok zehırlı ıdı onu kullandım kurtuldum kuşlarınızın da enselere vılmectın ılac damlatın yalnız buda cok etkılı bır ılactır bır damladan fazlası kuşlara zarar verebılır dıkkatlı olun ıyı araştırın ona gore hareket edın

poker1984

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
ilhan

Uzaklarda ararken meğerse Selahattin abide varmış her biri buğün temin ettim şükürler olsun. Karanlık çöksün o sıra başlayacağım temizliğe, vilmectin her kuşun ensesine birer damla daha sonra yemlik,suluk v.s kafesten alıp dip köşelere ardap sıkacağım. Kapı pencere kapalı olacak, geceden vitaminli su yapacağım ve taze yem ile sabah kafese takacağım ve bunlar, bitler tamamen bitene kadar haftada 1 kez inşallah doğrudur. Herkese yardımlarında dolayı çok çok teşekkür ederim saygılar selamlar.