bodrum katı temizlesem hobi üretimhanesi olurmu

tayrankula

Yeni Üyemiz
Adı
tayran
Soyadı
kula
arkadaşlar bodrum katımız var oyle eskı esyalar felan var bunları temizlesem güzelce 10 metre kare bi alan tam ortada 1 metre lik 20 cm genislığınde bir cam var acılır kapanır dırek kuslara ruzgar vurmıcak sekılde burasını guzelce temizlesem 3 - 4 çift ıcın olurmu eskısehirdeyim? ve hafıf rutubet var ancak cok değil

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Rutubetede care bulursaniz olabilir !

Sizi biri oraya tiksa, size orada ya$amak istermisiniz ?  confusedtw

Hani rutubet gibi binanin geneline zarar veren durumlar bizede zararlidir, ... nefes darligi, asthim gibi rahtsizliklar, ...
Sizin ve hepimizin aldigi nefes ve hava ayni, ... degilmi ?
Onlarin cani neki, ... :-[

Ve güne$ i$igi görmiyen her ne olursa olsun, güne$ altinda yeti$en gibi olmaz, aksine canli ise bioritmigi bozulur, ...
Güne$in canlilara aktardigi ve cok mühim olan VITAMIN D`yi kim verebiir ?  confusedtw

Sulara katilip verilen Vitamin kompleksler biryere kadar, ...
Zindana atilan ve Güne$i görmiyeni bir an canlandirin sadece kisaca hayal gücünüz ile, ... deneyin en azindan, ...
Ben di$arda besliyorum, 12 ay boyunca ve zor oluyor tabi, ... hele bugün yine tüm gün yagmurlu gecti, ... yarinda öyle olacakmi$, ... fakat dogal ortamlar gibi direnci dinc tutan yoktur bence !

Benim elimde olan ku$lar, eksi 40 - 50 dereceyi atlatacak durumda olduklarina eminim !!!

Eksi 40`lari ya$adik bile, ... ve bu durumlarda tek mühim olan, yemlerinin ve sularin önlerinde olmasidir ve kaliteli olandan olmasidir, ...
Karnimiz ac iken bizde ü$ürüz, ... fakat migde cali$ir ise o kadar soguk hissetmeyiz, sicaklik basar hatda, ...

Lafi uzattim belki, af ola, fakat dikkat edilmesi ve olmaz ise olmazlar var biraz bu güzel yaratiklari beslerken, ... ve bunlara ba$tan kafa yorulup careye bakilir ise, insan oglu agiz tadi ile ve güle güle besler bunlari, ... aksi halde sonu er veya gec hüsran olur, ...

Beslemeye karar vermeden, beslemek istediginiz canlinin her$eyini bilip onlari ona sunmak ve sunabilmek gerek, ... cünkü onlar rahat ederse, sizde edersiniz, ... onlar sagliklilar ise, sizde iyi olursunuz, yüzünüz güler, ... aksi halde ... degilmi ?  ::)

Yapmi$ken düzgün yapmakta fayda var, yoksa sonunda büyük zarar var, ...

Insan hergün yem ile su verdiginin iyi olmasini ister, gün gelir meyvesini ister, ... tabi saglikliysa, ...

Iyiden iyi cikar, kötüdende kötü, ... hastadanda ayni kendisi gibi her an hasta veya ebeveynleri gibi olma ihtimáli yüksek olan, ... er veya gec, ...  8)

Kolay gelsin  ;)

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Herkese háyirli Ramazanlar  :)

Bir$ey eklemeye unuttum, onuda payla$mak istiyorum, ...

Güne$i aratmiyacak kadar kaliteli diye sunulup pazarlanan özel BIRD LAMP`ler var, ... bilen bilir ve duymu$turda, ...
Cebinizdeki parayi nasil aliriz mantigi ile kapitalist piyasanin oyunudur sadece, ...

Ku$larin gözleri bizimkilerden farkli görür, ... ve cevreyi farkli aligilarda, ... vede istedigi kadar evcil olsun, hep diken üstündedirler, ... öyleler i$te, ... ve kar$ilarindaki ku$larada bu güzelmi$, buda ha$a cirkinmi$ veya hicte tipim degil gözüyle bakiyorlar, ...

Hani sizin özenle uzaklardan ve masraflardan kacmadiginiz halde, yanina aldiginiz yeni arkada$i, misal prens gibi veya prenses gibi ku$u ondan elektrik almayip begenmiyebilirler, ... hani bula bula bunumu buldun misali  C:) ... ilk etapta olsa bile, ... ve o zaman öyle yavruya ve yumurtaya hasret beklersiniz, ... cogu zamanda malesef cok beklersiniz, ...

Diyecegim $uki, ... hani i$iklar, heleki bodrum katlari gibi güne$ten yoksun odalar ise, yapayda olsa fakat me$hur BIRD LAMP`lerden olu$sa bile, cirkin ördek birden yaki$iklida olmaz ya, ku$um spermleride kalitede artmaz, palavra yani, ... olan sadece kesenize ve aslinda size yazik olur, ...

O lambalara harcanan gereksiz fazlaligi kaliteli yeme yatirsaniz, ku$unuz gereken tüm besin maddelerinden faydalanir, ve böyle otomatik olarak dahada verimli olur, tabi saglikli 1 nesilden geliyor ise !!!

Cünkü iclerinde ta$idiklari hastaliklari cogu zaman ne yazikki 12`ye 5 kalaya kadar degilde, malesef cogu zaman 12`kiyi 5 gece iken gösterir bazilari, ... ve bunun sonuda ne yazikki cogu zaman hepimizinde birgün tadacagi ölümle sonuclanir, ...

Tabi ölümün bahanesi cokturda yokturda, ... fakat insan göz göre göre heryerdende ku$ olsunda, nereden ve kimden olursa olsun diyerek alirsa, kisa veya uzun váde icinde her$eyide göze almali, ... tabi hastalanan ku$uda hice sayip onun derdini aldirmaz ise, ku$un yaninda her nekadar insana benzesede, insanliktan nasibini alamiyanlardandir ancak, ...  8)

Hani böylelerin besledigi ku$lardan ne olur ?  confusedtw

En azindan bana göre, ... hani madem hasta, aci cekmesin diyerek durduk yerde ve ilaca vesayre $imdi birde parami verecegim diyerek ku$un kafasini ceken azmi, ...
...
Yaziktir günahtir, ...

Konu aslinda belli fakat bazi unsurlara ve durumlarada bu ara dikkat cekmek istedim, ... ve sonucta herkes bir$eyler yapiyor ve ne garipki, herkes hakli, ... ve o an o ele$tiriye itiraz eden, aslinda o ele$tiriye sebep vermese daha güzelya, ... hani dost aci söyler gözüyle baksa daha ho$ olur bence, ...  8)

Velhasilikelám, ... sagliksiz ortamlar, yani an ve an solunan nefesten tutun, i$iktan tutun, ... en saglikli yaratigida hasta eder, ... ve getirdigi stress bir yana, ...

Ve bu durumlarda olacaklarin ne önüne gecebilirsiniz, nede ileriye dogru yol alabilirsiniz, ... ve kendi ömrünüzüde, beslediginiz canlininkinide sagliksiz, anlamsiz ve gereksiz yere mahf edersiniz, ... yani ba$tan iyi gibi görünse bile aslinda hicte öyle olmaz, ... fakat patlak verdigi anda tam patlar sizin anliyacaginiz, ...

Marifet yapmak olsun herzaman, ... amenna, ... fakat yaparkende bozmamak !  ::)  8)  ;)

Uzun zamanlar icinde zar zor ve hertürlü bedellerle kurduklarinizin bir anda yikilip cökmesine izin vermemek herkesin az cok kendi elindedir, ...

Uzmanlik okiyarak ve ara$tirarak ve parayla satin alinamiyan tecrübelerle gercekle$ir, ... önce Doktor olunur, ve ondan sonra ameliyatlar yapilabilinir, ...

Onu bunu dogriya dogriya, masada biraka biraka Doktor olunmaz, ... ancak kasap olunur, ...  icon_wall

:)

Yazilarim ortaya yazilmi$tir, umarim kimseyi incitmedim  8)

Belki kafa yormadiklariniza dikkat cekmek amacli, ... haddim olmadan tabi  squint

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Bir$ey daha unuttum  :D

Ramazan iyi ba$liyor, $imdiden unutuyoruz ha bire  C:)

Bahsettiginiz Bodrum katini resimler sayesinde görsek, hatda $imdiki halini ve temizlenmi$ halini, ...

Hani o vakit daha isabetli pro ve contralar sayabiliriz, ... olumlu olan ve olumsuz etkenlere daha isabetli dikkat cekebiliriz, ...  8)

;)