BODRUM

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ HOŞGELDİN BEN TAM KARŞINDAYIM DATÇA  YARIMADASININ BAŞLADIĞI NOKTADA DEĞİRMEN YANINDAYIM DATÇADA 3 MARMARİSTE 5 6 KÖYCEĞİZDE 2 3 MUĞLADA 8 9 BAYAĞI VARIZDA ŞU AN EN ÇOK BENDE VAR 100 TK YER VE ZAMAN OLDUKÇA ARZULAR ŞELALE SEVİYORUM BU MUBİŞLERİ NE YAPAYIM SLM

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
kemal abi şuan sınava hazırlanıyorum sınavları atlattıktan sonra müsait olursan üretimhane ni ziyaret etmek isterim bu işi öğrenmeyi kafaya koydum

emreediz

Takipçi Üyemiz
Adı
emre
Soyadı
ediz
ben üniversite için antalyadayım şuan bodrumda hobi amaçlı 1 damızlık çiftim var ocakta istanbula gidip ingiliz damızlık alıcam bu işi seviyorum hoşuma gidiyor en azından 10 çift yapmayı düşünüyorum bu sene şuanki takımımın yavrularının maşallahı var gündoğanda ir petshopa veriyorum 20 liradan petshop sahibi çok beğendi hatta antepe damızlık olarak gönderdi 3 yavrumu selamlar herkeze :)

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Emre EDİZ' Alıntı:
ben üniversite için antalyadayım şuan bodrumda hobi amaçlı 1 damızlık çiftim var ocakta istanbula gidip ingiliz damızlık alıcam bu işi seviyorum hoşuma gidiyor en azından 10 çift yapmayı düşünüyorum bu sene şuanki takımımın yavrularının maşallahı var gündoğanda ir petshopa veriyorum 20 liradan petshop sahibi çok beğendi hatta antepe damızlık olarak gönderdi 3 yavrumu selamlar herkeze :)
Maaşallah daha iyilerine inşallah

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ HOŞGELDİN BEN TAM KARŞINDAYIM DATÇA  YARIMADASININ BAŞLADIĞI NOKTADA DEĞİRMEN YANINDAYIM DATÇADA 3 MARMARİSTE 5 6 KÖYCEĞİZDE 2 3 MUĞLADA 8 9 BAYAĞI VARIZDA ŞU AN EN ÇOK BENDE VAR 100 TK YER VE ZAMAN OLDUKÇA ARZULAR ŞELALE SEVİYORUM BU MUBİŞLERİ NE YAPAYIM SLM
Seversin seversin bilirizzzzz :D alkisd alkisd

nnkara

Üyemiz
Adı
NURİ
Soyadı
KARA
slm ben mılasta yapıyorum haftada 2-3 gun bodrumdayım

elinde kaç çift var arkadaşım

yakup bey 30cift var suan elımde