bolfo kullanımı

serrdarr

Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
budak
herkese iyi akşamlar,bugün bit ilacı olarak bolfo aldım. yuvalıklara ve kafeslere serpeceğim. yalnız şuan yeni yumurtadan çıkan yavrular var onlara zararı olur mu bide camsile çay kaşığının ucuyla biraz koyup kafese ve kuşların üzerine sıksam sorun olur mu.hem muhabbet hemde kanarya var

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
talaşın içine biraz koyabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz yanlız suyun içinde üzerlerine sıkmayın gözlerine kaçarsa yakabilir

serrdarr

Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
budak
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
talaşın içine biraz koyabilirsiniz herhangi bir sorun olmaz yanlız suyun içinde üzerlerine sıkmayın gözlerine kaçarsa yakabilir
daha önce denediniz mi bu ilacı

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
İlacı sıkarken kuşlara değil de kafese sıkın ve kafese sıkarken kafesteki besin maddelerini çıkartın. Kuşu elinize alıp gövdesine az az sıkın. Uzaktan sıkarsanız olmaz.

semih ökenel

Üyemiz
Adı
semih
Soyadı
ökenel
bolfoyu kesinlikle kullanmayın. izmirde bir abim kümesinin büyük çoğunluğunu kaybetti. kuşlar için opigal-5, keneson, keneral gibi kırmızı renkli bit ilaçlarını kullanmanızı öneririm.
saygılar

erayki

Takipçi Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
kiremitler
diğer arkadaşları bilmem ama ben bolfoyu 1 yıldır kullanmakayım. talaşa  karıştırarak yuvalıkta kullanıyorum üstelik yavrulu olanlardada. fazlaya kaçmadan  kullandım şimdiye kadarda bi sakıncasını görmedim henüz.çay kaşığının yarısından biraz az talaşa karıştırıyorum.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
ben size bilal erdem abinin satışını yaptığı  chrysamed haşere ilacı var onu tavsiye ederim yavrulara ve anaçlara hiç bir zararı yok direk sıkabilirsiniz kafese ve yuvalıklara ayrıca yemlik suluk gibi malzemeleride sökme derdi yok 50ml bir şişe ve en iyi yanıda bu şişeyi 5litre suya karıştırıp çoğaltabilmek ve kullanıldığı takdirde 3 ay bit pire ve diğer tüm haşerelerden korunması.

ersinaksar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ersinaksar.blogspot.com
Adı
ERSİN
Soyadı
AKSAR
kardeş bolfoyu kafesten suları ve yemler çektikten sonra. kafes tabanına ve yuva tabanına ve iç yüzeylerine, daha doğrusu bitlerin gezebileceği her yere elinle sürerek yayacaksın. kuşların üzerine serpme. kuşların enselerine da birer hafta arayla 1 damla vilmectin damlatacaksın. bit diye bir şey kalmaz allahın izniyle

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Ersin AKSAR' Alıntı:
kardeş bolfoyu kafesten suları ve yemler çektikten sonra. kafes tabanına ve yuva tabanına ve iç yüzeylerine, daha doğrusu bitlerin gezebileceği her yere elinle sürerek yayacaksın. kuşların üzerine serpme. kuşların enselerine da birer hafta arayla 1 damla vilmectin damlatacaksın. bit diye bir şey kalmaz allahın izniyle
+1

serrdarr

Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
budak
cevaplar için teşekkürler...bolfoyu tabana yuvalıklara sürerek kullanacağım.