BOŞ BOŞŞ BOM BOŞŞŞ!

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
DİŞİ KUŞUMUN 3.KULUÇKASI VE MAALESEF 25 YUMURTADAN BİR TANE BİLE DOLU YOK.ANAÇ BİR KUŞ ISRARLA YUMURTALARIN ÜSTÜNDE YATIYOR ANCAK NE FAYDA.YENİ SEZONA YENİ BİR ERKEK KUŞLA GİRMEK İSTİYORUM SANIRIM BÖYLESİ DAHA MANTIKLI OLACAK.DAHA ÖNCE YAVRU ALMIŞ KIZŞMIŞ BİR ERKEK KUŞU BULMAM KOLAY OLUR MU?GENÇ VE TECRÜBESİZ ERKEK KUŞLARLA 1,5 SENEDİR UĞRAŞMAKTAN BIKTIM.CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
belki kusur erkekte değildir...bence hemen pes etmeyin. Beslenme diyetlerini bilmiyorum, mama - vitamin - mineral takviyeleri yapıyormusunuz. Yumurtaların boş çıkma nedenlerinin en başında gelen E vitamini eksikliğidir. Bakımlarında sorun yok diyorsanız o zaman sorun erkekte olabilir.

Yeni bir erkek alırken daha evvel eşi ile başarılı kuluçkalar geçirmiş bir erkek olması sizin için daha garanti gibi olur...ama illa kızışmış olması gerekmiyor...çoğy yetişkin erkek zaten hazır kıta gibidir, tek dikkat etmeniz gereken nokta yeni erkek kuşu dişinin kafesine salmamak. Ayrı bir kafes alın ve erkeği içine salın, yuvalığı takın ve birkaç gün bekleyin... sonra dişiyi alın ve erkeğin kafesine brakın.

EGMNKYMK

Üyemiz
Adı
güven
Soyadı
kaymak
SEVGİLİ GÜNAY KARDEŞİM;ÇİFTLEŞMELERİNİ ÇOK GÖZLEMLEDİM ERKEK ACEMİ SADECE DİŞİNİN ÜSÜTÜNE ÇIKIP KULUNÇLARINA MASAJ YAPIYOR.DİĞER DİŞİ KUŞADA AYNISINI YAPTI.BEN ARTIK ERKEKTEN ÜMİDİMİ, KESTİM. :(
BU AY SONUNDA EYLÜL AYINA KADAR YUVALIKLARI ÇIKARIP YENİ SEZONA YENİ BİR ERKEK KUŞ ALMAK İSTİYORUM.BAKIMLARINDA EKSİK YOK KAFESTEN BOL BİRŞEY YOK İNŞALLAH BAŞARIRIM.TEŞEKKÜRLER.

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
ilginç ilk kuluçkada erkekler birkaç kez beceriksizlik yapıyor :) ama yine de yumurtalar boş çıkmıyor ikinciye hemen tecrübe ediniyor, sanırım çiftleşme sırasında dişinin duruşuyla alakalı bir durum.

tatar erol

Uzman Üyemiz
Web sitesi
hotmail.com
Adı
erol
Soyadı
imece eskişehir
güven kardeşim ben bir çiftimde erkek ve dişinin arka tüylerini yolarak sorunu giderdim.eylüle kadar istersen bir dene,ayrıca ara sıra çimleme yapıp vermeyide ihmal etmezsen sanırım sonuç alırsın bol üretimler herkese

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
BENDEDE BU ŞEKİLDE BİR ERKEK VARDI İKİ KULUÇKA BOŞ ATTILAR ERKEĞİ DEĞİŞTİRDİM TIKIR TIKIR YAVRULAR GELMEYE BAŞLADI ERKEK BECERİKSİZ BENCE HİÇ UĞRAŞMADAN DEĞİŞTİRİN ZATEN BEKLEYECEĞİNİZ KADAR BEKLEMİŞSİNİZ