Boş Yumurta-- Bakarmısınız

gurur35

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Şen
Çiftimden Daha önce yavru alınmış ama şuankı yumurtaları boş acaba neden olabılır dinlendirilmediğinden olabılırmı yardım ederseniz sevinirim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
kimden aldın belki  almamış size satmak için yalan söyledi!!!! ve boş çıkması normal bu durumda  kimi kuşlarda da  daha once  onlarda kulucka gecirmesine rağmen boş  çıkan olabiliyor

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
karahan kardeşin dediği gibi olabilir.

ayrıca çok kuluçka geçiren kuşlarda da görülüyor boş yumurta. yaşını kuluçkasını sordunuz mu? kuşun fiziki durumu nasıl? tüyleri canlımı, tam mı?
maalesef bazı üreticiler kuluçka makinesi yapıyorlar kuşları. bence kuşu bi 15-20 gün hatta bir ay kadar dinlendirin. kendini birtoplasın

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Belki sizi kandırmıs olabılır satıcıların nerdeyse hepsi satarken yalanları önceden yavru aldım der :) tünekte sabit degıldır veya erkekde kısırlık vardır

gurur35

Üyemiz
Adı
Gurur
Soyadı
Şen
yavru alındıgını bılıyorum bi akrabamdan  aldım kuşları dha once yavru aldı hatta bızzad ben kendım gördüm ama ben eve gıtırdım kuşlar çiftleşti yumurta 16 ocak 17 ocak 18 ocakta cıktı yumurtaların içlerini  bu gün konrol ettiğimde bişi goremedm acaba dinlendirilmediği içinmi oyle ?