BOŞ YUMURTA

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
SELAM USTADLAR MUHABBET KUŞUMUN 2.KULUÇKASI İLKİNDE BOŞ ÇIKMIŞTI YUMURTALARI 2.KULUÇKALARINDALAR ŞUANDA YUMURTA KONTROLÜ YAPTIM BU SEFERDE BOŞ BU NEDEN KAYNAKLANIYOR OLABİLİR.TÜNEKLER AĞAÇ YEMLERİ TAZE ANLIYAMADIM LÜTFEN YARDIM EDİN

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Öncelikle hayırlı günler. Benim bir çiftim 3. kuluçkada çıkarttı. 2.kuluçkalarında sadece bir tanesinin içi doluydu oda oluşamamış.ben sabrettim 3 kuluçka bekledim sonuca ulaştım Allah'a şükür.kuşlara vitaform verin eczanelerde veya bahçe ilaçları hayvan ilaçları satan yerler var oralardada olur onu kullanabilirsiniz. eğer kuşlarınız anlaşıyorlarsa bir kuluçka daha bekleyin ama anlaşamıyorlarsa boşuna beklemeyin değiştirin.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kuşlarınız gençse acemiliktendir büyükse yaşlılıktandır erkeğiniz gençse sabredin yaşlıysa değiştirin

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
dölsüz olmasında çiftin genç olması tek neden olamaz tünek veya kuşlarda problemde olabilir. bu dişiden veya erkekden dolayıda olabilir.

serdar21

Takipçi Üyemiz
Adı
SERDAR
Soyadı
ÖZKILIÇ
ustalarım kafesleri üzene büzene yapıldı tahta tünek var 1 bucuk yaşlarında kuşlar bugün 8.yumurtayı yaptı ama ışıkla kontrol edince içinde yumurta sarısı var damar felan yok şefaf bir su ve yuurta sarısı var

Ömer SELÇUK

Üyemiz
aynı sorun bende de var hatta konu açmayı düşünüyodum iyi ki gezinmişim burada, vitaform diye birşey duydum bu sorun için bakalım deneyeceğim, deneyipte faydasını görenler var mı acaba?

Ömer SELÇUK

Üyemiz
eyvallah kemal abi, şunu gözlemledim, kafesin dibinde çiftleşiyorlar ama çiftleşirlerken dişi kuş yürüyor ve atıyor erkeği üzerinden sonra tekrar çıkıyor erkek, ve dişi kuş kurtulursa kendini yuvaya atıyor, döl girmiyor olabilir mi acaba?