Boş Yumurta

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Arkadaşlar dişi kuş neredeyse 1 aydır 5 yumurtanın üstüne yatıyor ama yumurtaların hepsi boş. Bu yumurtaları atayım mi tekrar ciftlesmelerini beklesem olur mu. Dişi boşu boşuna yatması Üzüyor beni telef olacak hayvan yoksa. Yardımlarınız icin çok saolun şimdiden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

selçuk ata

Takipçi Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
ata
Yumurtaları at ama atmadan önce ufak bir fener ile bak dolumu diye zqmanının geçtiğine emin seniz atın yeni kuluçkaya hazırlansınlar

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Selçuk ATA' Alıntı:
Yumurtaları at ama atmadan önce ufak bir fener ile bak dolumu diye zqmanının geçtiğine emin seniz atın yeni kuluçkaya hazırlansınlar
Çok teşekkür ederim Selçuk bey. Valla üzülüyorum dişi kusa insallah bir dahaki kuluçkaya dolu çıkar.

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Kubilay bey keçiboynuzu tozundan mamalarına katın. Yumurta doluluk oranını arttırır. Hem vitamin ve canlılık verir. Yeni kuluçka için faydalı olur.

vahap

Uzman Üyemiz
Adı
vahap varol
Soyadı
ülgen
kesinlikle keçiboynuzu tozu,esra hanım'ı dinledim 14 boş yumurtadan sonra 3. kuluçka ilk 3 yumurtam dolu

KubiKubilay

Üyemiz
Adı
Kubi
Soyadı
Kubilay
Esra DELİHASAN' Alıntı:
Kubilay bey keçiboynuzu tozundan mamalarına katın. Yumurta doluluk oranını arttırır. Hem vitamin ve canlılık verir. Yeni kuluçka için faydalı olur.
Cok teşekkür ederim Esra hanım. Ben bu keçiboynuzu tozunu aktarlardan felan bulabilirmiyim peki ?

Esra DELÜHASAN

Takipçi Üyemiz
Adı
Esra
Soyadı
Delihasan
Bulursunuz her aktarda vardır. Ama biraz pahalı oluyor özellikle kavanozda satılanları.