Boş Yumurta

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Erkek ve Dişi 1 çift yeni eşe attığım çiftim de 2. keredir boş yumurta çıkıyor.Kaç kere eşleşirlerken de gördüm.bir tane yumurtadan yavru çıkmadı.Dişi düzenli yumurtalara basıyor.Acaba kardeş kardeşe eşe attım mı diye düşünüyorum.Son kez şans tanıyıp yine boş çıkacak olursa çifti ayıracam..
Sizlerin de fikir ve düşüncelerini alabilirmiyim???????

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
DİŞİDE PROBLEM YOK SANIRIM YUMURTLADIĞINA GÖRE BELKİ TAM OLARAK EŞLEŞME GERÇEKLEŞEMİYOR OLABİLİR. BİRDE SİZE TAVSİYEM YUMURTLAMA DÖNEMİNDE MAMALARINA EVİT S DİYE BİR TOZ VAR BU TOZ KUŞLARIMIZIN ÜREME VERİMİNİ ARTTIRIYOR BEN ÇOK İYİ SONUÇLAR ALDIM

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Tüneklerin sabit olması olmasıda bi etkendir ayrıca ismail arkadaşın dediği gibi buğday ve maş fasulyesi çimlendirip vermenizde fayda var

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Kümeslerim sabit ve tek göz,tünekler sabit,Super vit kullanıyorum.Tüm yeni eşe attığım çiftler de yavru aldım.Fakat bu çiftim den 9'a kadar yumurta almış olmama rağmen yumurtalardan yavru çıkaramadım...Bir kez daha yumurtalarını çektim ve  eşleşmeye başladılar eğer yine yavru alamaz isem eş değişikliği ile problemin kaynağını bulacam..

cengiz

Üyemiz
Adı
cengiz
Soyadı
yiyit
aynı sorunu bende çok yaşadım.30-40 tane yumurta attım.ustaların tavsiyesi ile profert diye bi gıda takviyesi kullandım mamalarına.tabi sadece bununlada sınırlı kalmadı yaptıklarım sabah akşam kümesteki ısı farkına da sabitlik getirdim buğday çimini eksik etmedim.he bi de nem için kümese akvaryum koydum.çok şükür şimdi emeklerim meyve vermeye başladı.