:((((((((((((((( Boş yumurtalar

mustafa BEKTAŞ

Takipçi Üyemiz
eassında üstadların dediği herşey etken en önemli etken toplu sorunşarda tüyde olması ..ama evit-se yi veteriner ilaçları satan her yerde hatta bazı eczanelerde yemcilerde ve shopların bir kısmında bulabilirsin

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
kısırmı değillermı bakmak için yaptım yoksa ben doğal ortamı bozmaya karşıyım bırınden döl gelmedı bırınden kanlı döl geldı baskı uygulamadım kanlı döl gelen zaten kızmış durumdaydı elımı dokunur dokunmaz kendı elımle ceftleşır gıbı yaptı hafıf kanlı geldı sebebı nedır kanlı gelmesının diğerıne ıse 2 3 dk uğraştım crazy ama su bıle gelmedı  evil_idea

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan RÜZGAR' Alıntı:
kısırmı değillermı bakmak için yaptım yoksa ben doğal ortamı bozmaya karşıyım bırınden döl gelmedı bırınden kanlı döl geldı baskı uygulamadım kanlı döl gelen zaten kızmış durumdaydı elımı dokunur dokunmaz kendı elımle ceftleşır gıbı yaptı hafıf kanlı geldı sebebı nedır kanlı gelmesının diğerıne ıse 2 3 dk masturbasyon yaptım  crazy ama su bıle gelmedı  evil_idea
ya arkadaşlar ne mastürbasyonu ne sunisi????
muhabbet kuşuna nasıl mastürbasyon yaptırdınız, çok merak ettim.
bunlarıda duydukya helal olsun valla...

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
o işin espirisi sadece döl varmı kısırlarmı dıe baktım canlarına yakıcak bişey yapmadım

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Gökhan RÜZGAR' Alıntı:
masturbason işin espirisi sadece döl varmı kısırlarmı dıe baktım canlarına yakıcak bişey yapmadım
espiride olsa
bu sitede bayan üyelerimizde bulunmakta, dikkat edin...

metkuy

Uzman Üyemiz
Işıkla alakalı bir sorun olabilir. Işıkları kapatırken dişilerin yuvada olup olmadığına dikkat ediyormusunuz.

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
evet yuvadalar yatmayla alakalı bır sorun oldugunu duşunmuyor daha once bırer 2 şer yavru buyuttu cıftler 1 aydır dınlendırdım bugun ıtıbarıyle eşe attım kullandgım yemı değiştım eksrta bır yemlıkte kanarya yemı koydum ılkez koydum dığer yemı unuttular sankı bi onu yıyolar cok sevdıler havuç verıyorum 3 gunde bır hergun değişik bır meyve yedırıyorum severek yıyolar doğal vıtamın evit-se bulabılırsem sadece 1 haftalıga hergun değiştırıp denıcem kısmet yuvalığa sık bakan kuşları rahatsız eden bırı değilim eğer bu kuluckada boş geçerse başka bır cıft bulup aynı ortamda yavru verıp vermedıklerıne bakıcam dığer turlu bu ışın ıcınden cıkamam

gkurt53

Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
Rüzgar
Bugun itibariyla çiftleşmeler basladi.lakin aklima takilan bişey var erkek kuş kisirsa dişi kus yaninda erkek yokken yumurta yapmazken erkekle çiftleştikten sora yumurta yapiyor yani dollenme gerçeklesmedigini varsayarsak yumurta yapmasi alakasiz degilmi ?